Vīrietis un orgasms

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no «Apollo» arhīva

Orgasms ir brīvība no bailēm un kara pārtraukums starp vīrieti un sievieti. Skaisti teikts, vai ne? Tā raksta psihologs Mihaila Ļežepjokova grāmatā «Kā saglabāt mīlestību laulībā?». Tad mācīsimies to arī mēs!

Kāpēc pēc seksa ir tā?

«Katru reizi, kad ar Serjožu mīlējamies, man nākas izjust dziļu aizvainojumu. Līdz dzimumaktam viss ir brīnišķīgi. Viņš ir maigs un jūtīgs mīlētājs. Bet pēc... Es vēlētos ar viņu parunāties, sajust viņa tuvumu, bet viņš guļ blakus aizvērtām acīm un klusē. Serjoža apgalvo, ka mīlot mani, bet tādos brīžos man šķiet, ka es viņam esmu tukša vieta. Citreiz pēc... viņš lec ārā no gultas un dodas uzpīpēt vai uz vannas istabu, vienmēr ir kāds iemesls. Bet patiesībā es jūtu, ka viņš vienkārši cenšas starp mums radīt kādu distanci. Olga, 28 gadi.»

Ko slēpj vīrietis?

Vīrietis baidās zaudēt pašsavaldīšanos un kontroli pār notiekošo. Viņš sev apkārt izveido noslēpumainības atmosfēru un top par neatminamu mīklu, lai iegūtu varu pār mīļoto sievieti. Šis ieturētais uzvedības stils ir vērsts uz diviem mērķiem:

1) vīrietis iegūst varu, kas viņam asociējas ar dzīves veiksmi;

2) aizsargājoties ar emocionālām bruņām no tuvākajiem cilvēkiem, viņš apslēpj savas vājās un ievainojamās vietas. Kā zināms, vīrietim vienmēr ir jāuzvar.

Kontrole un pašsavaldīšanās ir tik svarīgas vīrietim, ka jau doma vien par savu jūtu izrādīšanu viņu dzen izmisumā. Izjūtot spēcīgu seksuālu vēlmi, īpaši orgasma laikā, vīrietis zaudē spēju sevi kontrolēt. Viņš smagi pārdzīvo aizsardzības pozīciju zaudēšanu, jo tas ir pretrunā ar vīrieša uzvedības stereotipu. Tuvības brīdī viņš tiek pakļauts daudz lielākai psiholoģiskai slodzei nekā sieviete. Sekss no vīrieša prasa ikdienas dzīvē neiespējamu atklātību.

Kāpēc vīrieši neieredz prostitūtas?

Vīrieši un sabiedrība kopumā neieredz prostitūtas, kaut gan iemesli viņiem ir dažādi. Sabiedrības ienaida cēlonis ir monogāmijas morāles principi, bet vīriešiem iemesls ir cits. Pieņemts uzskatīt, ka prostitūta ir kritusi vai, runājot karavīru valodā, uzvarēta sieviete. Vīrietis uzvarētājs iet uz publisko namu. Viņš ir ļoti lepns, jo viņu apkalpo, viņam izpatīk. Bet, izjūtot orgasmu, viņš kļūst par uzvarēto. Neskatoties uz savu spēku un uzvaru, viņš kļūst atkarīgs no seksuālas baudas. Un tieši tas viņu uztrauc visvairāk. Tāpēc parasti vīrieši pēc orgasma nemēdz būt maigi un neieredz prostitūtas.

Sekss ar amazoni

Līdzīgs mehānisms darbojas arī sievietēs. Bet! Sievietei ir vieglāk nekā vīrietim noslēpt savu seksuālo vēlmi, un tāpēc viņas visbiežāk neizjūt orgasmu. Tā rīkojas sievietes kareivji, mūsdienu valkīras un amazones. Viņām izjust orgasmu nozīmē zaudēt, tāpēc viņas neatzīstas, ka ienaidnieks sagādājis baudu.

Vīrieši, pateicoties savai fizioloģijai, izjūt orgasmu katrā seksuālā kontaktā, un daudzas sievietes arī šajā jomā ir pamanījušās ielaist cīņas vīrusu. Neieredzēdamas vīriešus, viņas radījušas sev nopietnu problēmu — ne fizisku, kā daudzi uzskata, bet psihisku: lai vīrieti nogalētu viņa paša mazvērtības apziņa, šīs sievietes pārtraukušas izjust orgasmu.

Sievietes orgasma noslēpums: 90% gadījumu tas ir atkarīgs no pašas sievietes vēlēšanās un nav atkarīgs no vīrieša centieniem. Sievietes orgasmu viegli nonāvē aizvainojums un atriebības kāre, bet to ir ļoti grūti atjaunot. Kad ienaids atbrīvo sievietes prātu, viņa labprāt ļautos seksuālai baudai, bet nespēj, jo nezina, kā neitralizēt ļaundabīgo cīņas vīrusu, kas viņā ieperinājies un neļauj izjust orgasmu.

Laulība un orgasms

Ja sieviete tiecas pēc laulības, viņa ir gatava seksuālam kontaktam ar pretendentu kaut simt reižu dienā. Galvenais, lai no gultas viņš taisnā ceļā maršētu uz laulību ceremoniju. Ar šo noteikumu pirmslaulību sekss viņai nav problēma, un arī morāles aizliegumus viņa spēj ignorēt. Pirms laulībām sievietei svarīgs ir tikai viens aspekts — lai vīrietis gultā nebūtu vīlies. Bet pēc laulībām viss var strauji mainīties uz citu pusi. Laulībā seksuālā emocija vājinās, jo Mīlestība (orgasma sasniegšana) un atbildība (materiālās rūpes) — ir nesavienojamas lietas.

Cilvēkiem šķiet, ka sekss laulībā ir galvenais elements, un pusi šķiršanās gadījumu pamato ar seksuālu neapmierinātību. Seksuālā mīlestība patiešām varētu kļūt par vērtību, ja cilvēki necīnītos viens ar otru. Taču, kad pār viņiem kā Damokla zobens karājas atbildība un notiek nepārtraukta attiecību noskaidrošana par tēmu «kurš mājās galvenais», tad par kādu Mīlestību un apmierinājumu var būt runa?

Viss sievietes varā

Vīrietim jājūtas kā uzvarētājam. Tikai tad viņš izjūt apmierinājumu, dziļu pateicību, Mīlestību un citas cēlas jūtas. Sieviete, kas māk padoties vīrietim, ir patiesi gudra sieviete. Tikai pakļaujoties savai dabiskai būtībai un padodoties vīrietim, sieviete seksuālās attiecībās spēj piedzīvot orgasmu un pārtraukt bezjēdzīgo, attiecības nāvējošo cīņu starp dzimumiem.

Ja ir tuvs cilvēks, ar kuru nekaunamies atbrīvoties no saviem kompleksiem, pārvēršot tos seksuālā spēlē un baudā, mums ir iespēja reāli atbrīvoties no savām bailēm un kauna. Nekaunoties realizēt savas seksuālās fantāzijas kopā ar saviem mīļotajiem partneriem, mēs kļūstam par daudz līdzsvarotākiem cilvēkiem ikdienā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu