Kā nepamosties no sapņa

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Jums ir attiecības, par kurām baidāties? Varbūt palīdzēs astrologa padoms...

«Sveicināti! Esmu ļoti laimīga, un it kā šķiet, ko tad vēl cilvēkam vajag? Bet... sākšu no sākuma. Esmu jau bijusi precējusies, bet šī laulība izjuka. Man ir brīnišķīga meita, 10 gadu veca, no vīra esmu šķīrusies 4 gadus. 3 gadus dzīvoju viena, 2 gadus pabiju ārzemēs, strādājot, it kā dziedējot brūces, kur tas arī izdevās! Taču citas attiecības kā nebija, tā nebija, biju jau nogurusi no vientulības sajūtas, lai arī draugu bija daudz, bet tā īpašā cilvēka blakus nebija. No manis mīlestība plūda straumēm, tik nebija, kam to sniegt!

Tad es nolēmu atgriezties Latvijā, jo bija sajūta, ka tieši šeit mīt mans īpašais cilvēks! Un es viņu satiku, pilnīgi nejauši, bet mēs uzreiz sapratām, ka to jau sen gaidījām, tā bija mīlestība no pirmā acu skatiena! Mēs bijām ļoti laimīgi!!! Mēs esam kopā joprojām, gaidām mūsu dēliņu, kuram nu jau pēc nepilna mēneša jānāk pasaulē, un viss ir brīnišķīgi...

Tomēr mani nepamet doma, vai tas būs uz mūžu, jo mums ir liela gadu starpība, kā man draudzene teica: «Nu, mīļā, tagad tev būs jābūt vienmēr formā, jo zini, ka vienmēr būs par tevi jaunākas!» No šīs domas vien šermuļi metas! Es par to esmu runājusi arī ar savu draugu, bet viņš mani mīļi nosauc par muļķīti un saka, ka ļoti mani mīl! Viņš arī ir sācis runāt par kāzām.

Nu, ļoti negribas pamosties no šā skaistā sapņa!!! Ja vien jūs varat ko pavēstīt par mūsu nākotni, būtu ļoti pateicīga!

Liepājniece
(Vēstules autore minējusi arī visus datumus, lai astroloģei būtu iespējams strādāt.)

* * *

Reiz lasīju par kādu aborigēnu cilti, kas devusies ceļojumā ar plostu. Viņiem jautājuši, kādēļ viņi neesot ņēmuši līdzi airus, kas ļautu labāk organizēt ceļojumu un nokļūt turp, kur viņi iecerējuši. Viņi esot atbildējuši, ka, izmantojot airus, varētu atjēgties pavisam citā vietā. Tā nebūtu tā vieta, kur viņiem patiešām vajagot nokļūt. Dabas bērnu uzticēšanās dzīves straumei ir apbrīnojama.

Ļaudis cenšas airēt pa dzīvi, cik ir viņu spēkos, lai nokļūtu iedomātajā punktā. Taču, atzīstot iespēju daudzveidīgumu, rodas iespējas nokļūt likteņa noliktā vietā. Parādās daudz durvju, kas būtu atveramas, daudz iespēju, kuras varētu izbaudīt.

Mīļā Liepājas meitene!

Tā kā neesat norādījusi vārdu, aiz kura gribētu sevi noslēpt, atļaujos jūs nosaukt tā.

Jūs abi esat cilvēki, kuru dvēseles skan unisonā, un jūs saprotaties bez vārdiem. Daudzi faktori norāda uz labu pamatu komfortablai un skaistai sadzīvošanai. Savstarpējā pievilkšanās izceļ vīrieša labākās īpašības, ļaujot izpausties sievietes gudrībai. Šajās attiecībās sievietei varētu būt dominējošā loma, ja vien vīrietis ir gatavs šad un tad pakļauties savam pielūgsmes objektam.

Abu starpā pastāv spēcīga karmiska saite — stipra un ilga, kurā parādīsies tradicionālās lomas — maiga un dziļi jūtoša sieviete un spēcīgs vīrietis. Klupšanas akmens var būt vārdi, baumas un tenkas. Abiem jācenšas daudz ko dzirdēt, taču steigā izteiktus vārdus otrs ne vienmēr var saprast, tāpēc jāmācās neļaunoties, bet izlobīt veselo graudu, jo katram viedoklim ir savs pamats. Jūsu dažādie pasaules uzskati ļaus mācīties vienam no otra. Jūsu pacietībai un pamatīgumam jāsamērojas ar vīrieša meklējumiem un vēlēšanos nesēdēt uz vietas, bet izpausties radoši.

Bailes no tā, vai kaut kas būs vai nebūs uz mūžu, jāmet malā, jo citādi jau piedzimstot mēs baidītos dzīvot, mācīties, dzemdēt bērnus, jo tā pa īstam nekas nav mūžīgs. Mūžīgs ir tikai mirklis, kurā esam laimīgi. Izbaudiet savu laimi un atcerieties, ka jūsu dzīvi nedzīvos draudzenes, bet jūs pati. Arī gadu starpība nav tāda, lai teiktu, ka tā ir milzīga. Pēc pāris gadiem jūsu vīrs jau būs cits cilvēks, bet mēs, sievietes, mākam mazliet pagaidīt. Svarīgākais ir saprašanās, apņemšanās un vēlēšanās būt kopā, kā arī jūsu atbalsts sava mīļotā cilvēka pasaules uzskata veidošanās procesā.

Kā noslēpumu un arī stiprinājumam pačukstu —– jūsu dzīves ceļu, veselību un spēku sargā stiprs un gudrs eņģelis. Biežāk parunājieties ar savu dzīves taciņas sargātāju — viņš pateiks priekšā pareizo ceļu, vārdus un palīdzēs pieņemt lēmumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu