Rikija Mārtina stilists izpļāpājas par klienta orientāciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ABC News

Holivudas stilists Ole Henriksens nejauši izpaudis slepenu informāciju, proti, to, ka viņa klients — slavenais puertorikāņu dziedātājs Rikijs Mārtins — ir gejs.

Veiksmīgais stila speciālists, kuram pieder sava estētiskās medicīnas klīnika Losandželosā, kādam zviedru tabloīdam intervijā atklāj, ka 35 gadus vecais Rikijs Mārtins slēpj savu patieso seksuālo orientāciju, jo tiek uzskatīts par seksa simbolu. «Māksliniekiem, kam ir jārūpējas par savu albumu noietu, ir grūti būt atklātiem par savu seksuālo orientāciju,» stāsta stilists.

Intervijā Rikijs Mārtins tika pieminēts gluži nejauši. Henriksens, kas neslēpj, ka ir gejs, atbildot uz jautājumu, ar ko vēlētos pavadīt romantisku vakaru, atbildēja: «Es izvēlētos Stigu Toftingu (bijušo futbolistu), taču, tā kā viņš nav gejs, es izvēlos savu klientu Rikiju Mārtinu.» «Tagad viņš pret to izturas nedaudz atklātāk,» piebilda Henriksens.

Lai arī runas par Mārtina homoseksuālismu klīst jau sen, latīņamerikānis, sieviešu mīlulis Rikijs Mārtins publiski šo informāciju nav ne apstiprinājis, ne noliedzis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu