Zatlers saņems «Pirelli» kalendāru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Jau ziņots, ka iznācis jau 35. «Pirelli» kalendārs, kas visā pasaulē tiek uzskatīts par ekskluzīvu izdevumu.

«Pirelli» kalendārs vienmēr ir bijis tirāžas ziņā stingri ierobežots. Ik gadu «Pirelli» aicina kādu no izcilākajiem fotogrāfiem īstenot savu izpratni par sievieti un viņas skaistumu, turklāt darbu pie kalendāra radīšanas par pagodinājumu uzskata pat pašas slavenākās pasaules modeles. Kā zināms, «Pirelli» kalendārs ir ekskluzīvs, jo tiek nevis pārdots, bet dāvināts, tāpēc ikviens vismaz reizi mūžā vēlētos paturēt to savās rokās.

Piecus gadus izdevums tiek prezentēts un dāvināts arī Latvijā. Kopš 2003. gada kalendāru ir saņēmuši: Latvijas eksprezidents Guntis Ulmanis, maestro Raimonds Pauls, Latvijas Nacionālās operas direktors Andrejs Žagars, starptautiskā kinofestivāla «Arsenāls» prezidents Augusts Sukuts, dziedātāja Marija Naumova-Lauciņa, grupas «Prāta vētra» un «Cosmos», dziedātājs Intars Busulis, sportisti Māris Verpakovskis, Vsevolods Zeļonijs, Raimonds Bergmanis, Viktors Ščerbatihs, Jeļena Prokopčuka, Aleksandrs Starkovs, Vadims Vasiļevskis, Jevgēnijs Saproņenko, režisors Jānis Streičs, aktrise Lilita Ozoliņa, aktieris Jakovs Rafalsons, uzņēmējs Māris Gailis, arhitekte Zaiga Gaile, Itālijas vēstnieks Latvijā Ferdinando Dzedza un citas sabiedrībā pazīstamas personas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu