Hjū Grānts atkal uzvedas nepiedienīgi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: celebrities.com

Aizvien bēdīgāku slavu iemantojošais aktieris Hjū Grānts, kas pavisam nesen tika pieķerts priecājamies ar spāņu prostitūtām, kārtējo reizi pamanījies izcelties ar nepiedienīgu uzvedību.

Pagājušajā nedēļā britu dzeltenās preses žurnālisti ievērojuši Hjū Grāntu ierodamies kādā Londonas restorānā. Viņam kompānijā bija kāda nepazīstama meitene ar savu draugu.

Kāda notikuma aculieciniece laikrakstam «The Mirror» stāsta: «Viņi sēdēja mums līdzās uz dīvāna. Meitene sēdēja starp abiem vīriešiem, un pavisam drīz Grānts viņai sāka uzmākties. Tajā pašā laikā otrs vīrietis glāstīja meitenes kājas, un izskatījās, ka Hjū tas nemaz nesatrauca.»

Jaunā sieviete apskāvusi abus savus pavadoņus un sākusi glāstīt viņu pakaušus. Hjū ielicis viņai mutē pirkstus, kurus viņa nekavējās sākt laizīt. «Es nekad neko tādu nebiju redzējusi. Tas bija nenormāli,» piebilst šokētā aculieciniece.

Nepiedienīgā uzvedība turpinājās 20 minūtes, turklāt izskatījies, ka sajēgu pārdzērušajam Grāntam ir svešas pieklājības normas. Pēc tam trio draudzīgi pametis restorānu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu