Karginai nav naudas eglītei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Par Latvijas bagātāko šķirteni dēvētās Tatjanas Karginas mājās šogad iztiks bez eglītes, jo trūkstot līdzekļu, ziņo «Kas Jauns».

«Nevaru svētkos izrotāt māju, jo tā ir liela un izrotāšana ir pārāk dārgs prieks,» žurnālam «Kas Jauns» šonedēļ stāsta baņķiera Valērija Kargina bijusī sieva.

«Valērijs stāsta, ka atstājis man kaudzi naudas. Patiesībā šāda skaista soļa no viņa puses nav bijis.» Tatjana Kargina neslēpj arī to, ka bijušais vīrs šķiršanās un mantas dalīšanas procesā pret viņu nav izturējies cienīgi. Sieviete žurnālam sūrojas arī par to, ka pēc šķiršanās sašķobījušās viņas attiecības ar abu dēliem Remu un Maksimu.

Tajā pašā laikā, kamēr Tatjanai finansiālu grūtību dēļ jāiztiek pat bez Ziemassvētku eglītes, savai tagadējai dzīvesbiedrei un bērna mātei Annai Barinovai baņķieris svētkos uzdāvinājis dārgu luksusa auto — «Aston Martin». Šādas automašīnas standartmodeļa cena ir no 165 līdz 180 tūkstošiem dolāru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu