Biļetes uz Kailijas Minogas koncertu sāks tirgot ceturtdien

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 20. decembrī, visās trijās Baltijas valstīs sāksies biļešu tirdzniecība uz Kailijas Minogas vienīgo koncertu Baltijā, kas notiks nākamā gada 20. jūnijā Rīgā.

Pirms divām nedēļām izsludinātā Kailijas koncertturneja jau izraisījusi daudz intrigu, un šis būs viens no vispopulārākajiem šoviem pasaulē nākamajā gadā.

Pirmās biļetes, kuras nonāca pārdošanā, tika izpirktas nepilnas stundas laikā. Lielā pieprasījuma dēļ mākslinieces pārstāvji plāno papildināt turneju ar vēl vienu vai diviem koncertiem, kuri notiks Lielbritānijā.

Kailijas Minogas pasaules turneja sāksies 2008. gada maijā Parīzē un noslēgsies augustā Londonā.

«Es veidoju šovu, kas būs jauns un aizraujošs pārdzīvojums kā skatītājiem, tā arī man,» šova izsludināšanas pasākumā komentēja Kailija. Koncertā tiks iekļauti topa hiti no triumfējošās Minogas karjeras, kā arī dziesmas no viņas jaunā albuma «X».

«Kylie X 2008» turneja tehniskā nodrošinājuma ziņā būs viena no viskomplicētākajām un vismasīvākajām iekšējo telpu koncertu aprīkojumu vēsturē. Tehniskā aprīkojuma un apkalpes transporta karavāna veido vairāk nekā divdesmit kravas transporta līdzekļus un autobusus.

Nesen klajā nākušais Kailijas Minogas albums «X» jau pirmajās nedēļās ir strauji iekarojis topa pozīcijas Eiropā un Austrālijā.

«Koncerta organizators «Baltic Music Productions» koncertu nolēma organizēt Rīgā, jo loģistiski tas ir visizdevīgākais risinājums Baltijas reģionā,» komentē koncerta mediju direktors Reno Hekonens.

http://www.bilesuserviss.lv

Naktī uz 20. decembri biļetes būs iespējams iegādāties visos «Biļešu servisa» pārdošanas punktos un «Statoil» degvielas uzpildes stacijās. Tajā pašā laikā visās Baltijas valstīs tiks laistas pārdošanā 1000 stāvvietu biļetes faniem, kuras dos iespēju ieiet koncertā 30 minūtes pirms durvju atvēršanas un ieņemt vietas tuvāk skatuvei. Fanu biļešu īpašniekiem būs atvērta cita ieeja. Vienam cilvēkam pārdos līdz astoņām biļetēm.

«Pircēji varēs iegādāties ne vairāk kā sešas biļetes katrs. Apzinoties biļešu lielo pieprasījumu un faktu, ka biļešu pārdošana sākusies visās trijās Baltijas valstīs vienlaikus, ir pašsaprotami, ka nebūtu prātīgi domāt pārāk ilgi,» piemin koncerta mediju direktors.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu