Notiks lielākā suņu labdarības izstāde Latvijā

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 16. septembra, ikviens suņa saimnieks ir aicināts pieteikt savu mīluli dalībai lielākajā suņu labdarības izstādē Latvijā – BIG Match Show. Izstāde Latvijā norisinās jau trešo gadu, un visi tās ieņēmumi tiks ziedoti Juglas suņu patversmei.

Izstādē var piedalīties gan šķirnes, gan jauktu asiņu (bezšķirnes) suņi. Izstāde šogad norisināsies 16. oktobrī Rīgā, sporta centrā Mežaparks. Izstāde sāksies plkst. 12:00, savukārt dalībnieku reģistrācija – jau no plkst. 11:00. Suņi varēs sacensties dažādās kategorijās – šķēršļu josla, paklausības rallijs, „kokteiļu pāris” un hendleru konkurss.

Saimnieki savus mīluļus dalībai izstādē var pieteikt mājaslapā www.bigmatchshow.lv. Dalības maksa līdz 11. oktobrim ir 3 lati, savukārt pasākuma dienā reģistrācija maksās 5 latus. Tāpat uz izstādi ir aicināts ikviens interesents, kurš vēlas redzēt dažādus suņu paraugdemonstrējumus un priekšnesumus.

Arī šogad izstādes patroneses ir māsas Diāna un Simona Kubasovas, kuras suņu saimniekiem pazīstamas kā suņu apģērbu un aksesuāru salona „Lilly Pet Boutique” īpašnieces. Viņas nolēmušas turpināt iesākto un sniegt savu atbalstu noklīdušiem, pamestiem un bez saimnieka palikušiem dzīvniekiem un aicināt sabiedrību vairāk pievērst uzmanību pamesto dzīvnieku problēmām un to risināšanas iespējām.

Labdarības suņu izstādi Latvijā jau trešo gadu organizē Juglas Dzīvnieku aizsardzības grupa un BIGBANK AS. Šā projekta mērķis ir pievērst sabiedrības uzmanību pamesto dzīvnieku problēmai un tās risināšanas iespējām, kā arī atbalstīt klaiņojošo dzīvnieku patversmes.

Pagājušajā gadā saziedotie līdzekļi 830 latu apmērā galvenokārt tika izmantoti dezinfekcijas lampu un suņu pārvadāšanas būru iegādei, kā arī suņu dzīves apstākļu uzlabošanai kopumā.

„Jau vairākus gadus strādājam, lai tuvākajā laikā suņi varētu pārcelties uz plašākām un piemērotākām telpām – Labās mājas. Šajā patversmē ir paredzēta vieta arī kaķiem. Tādēļ šogad mēs gribētu teikt, ka suns dos ķepu kaķim un BIG Match Show ieņēmumus izmantosim, lai iekārtotu pastaigu laukumu kaķiem. Šajā laukumā jāveido tā saucamā aktīvās atpūtas zona ar kāpelēšanas takām ķepu treniņam un guļvietām vientulības baudīšanai. Protams, līdzekļi ir nepieciešami arī visu patversmes iemītnieku ikdienas uzturēšanai,” stāsta Astrīda Kārkliņa, Juglas suņu patversmes direktore.

Viena suņa uzturēšana Juglas suņu patversmē izmaksā vienu latu dienā. Tas ietver izdevumus par barību, veterinārmedicīniskajiem un komunālajiem pakalpojumiem, pāris darbinieku algām, degvielu, dezinfekcijas un saimniecības līdzekļiem u.tml.

Līdz ar šo pasākumu norisinās arī konkurss "Sunim draudzīgākais gada veikums". Tajā var piedalīties ikviens, kurš pēdējā gada laikā ir sniedzis ieguldījumu kāda suņa vai suņu dzīves apstākļu, veselības u.tml. uzlabošanā, kā arī risinot klaiņojošu dzīvnieku problēmu. Kandidatūru pieteikšana vietnē http://www.bigmatchshow.lv/konkurss vēl iespējama līdz 29. septembrim. Savukārt no 30. septembra līdz 6. oktobrim norisināsies interneta balsojums par finālistiem.

Programma, nolikums un cita plašāka informācija par izstādi pieejama www.bigmatchshow.lv

Papildu informācija:

Linda Zirdziņa

Juglas suņu patversme

Mob. +371 29565652

linda@patversme.lv

Agnija Greiziņa

BIGBANK AS Latvijas filiāle

Mārketinga speciāliste

Tālr. +371 67116008

Mob. +371 26151778

agnija.greizina@bigbank.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu