«Bez PVN» svinēs 4. dzimšanas dienu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Gada nogalē – 29. decembrī Balvu rajona Šķilbēnu pagasta Upītē tiks svinēta latgaliešu roka grupas «Bez PVN» 4. dzimšanas diena.

Šogad kā pārsteigumu grupai, kas pirmā uzsāka modernās latgaliešu mūzikas attīstību, «Bez PVN» atbalstītāji nolēmuši sarīkot svētkus par godu tās dzimšanas dienai, lai pateiktos par spēlēto mūziku, ar kuru priecē klausītājus! Grupa par savu dzimšanas dienu uzskata 2003. gada 27. decembri, kad sniedza pirmo koncertu Kārsavas Tautas namā, bet šoreiz dzimšanas diena tiks svinēta Upītē 29. decembrī!

Pasākuma programmā paredzēta pašu gaviļnieku uzstāšanās, piedalīsies arī grupa «Green Novice» un projekts «Kapļi», kā arī notiks nesen iznākušās «Latgales Radio izlases» prezentācija Ziemeļlatgalē. Protams, neiztiks bez pārsteigumiem, konkursiem, balvām un noteikti lustīgām dejām.

Paši «Bez PVN» par savu saikni ar Balvu rajonu saka: «No Balvu puses ir grupas bundzinieks Arturs jeb Arča, Balvu rajons ir viens no tiem, kurā grupa spēlējusi visvairāk koncertus un, protams, ka Balvu rajona austrumu pusē dzīvo vieni no «trakākajiem» (vislabākajā nozīmē) latgaliešu cilvēkiem un vienmēr ir prieks viņiem ko uzspēlēt!»

Pasākuma organizatori cer, ka izdosies lieliski svētki gan pašiem, gan grupai, gan arī visiem latgaliešu mūzikas mīļotājiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu