Drošībnieka Gulbja organismā pēc lēciena Daugavā konstatēts «ecstasy»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Bijušā Saeimas un Valsts prezidenta drošības dienesta virsnieka Edgara Gulbja organismā pēc mīklainā lēciena Daugavā no Salu tilta konstatētas trīs ķīmiskas vielas, tostarp narkotiskā viela «ecstasy», atsaucoties uz neoficiālas informācijas vēsta interneta vietne «Kas notiek Latvijā?». Gulbja advokāti, nedz arī tiesībsargs Romāns Apsītis informāciju par veiktajām pārbaudēm nekomentē.

Vairāki neoficiāli un savstarpēji neatkarīgi avoti apliecina, ka Gulbja organismā konstatētas toksiskas vielas gan pēc pirmās pārbaudes 21.septembrī, gan atkārtotā pārbaudē, kas veikta pēc lēciena Daugavā, 26. septembrī. Pēc pirmās pārbaudes Gulbja organismā konstatēta vienu vielu – benzodiazepīns, kas ir nomierinošs līdzeklis. Savukārt, pēc tam, kad Gulbis tika izvilkts no Daugavas un atkārtoti aizvests uz Gaiļezera slimnīcu, viņa organismā esot konstatētas vairākas toksiskās vielas – bez iepriekšminētā benzodiazepīna arī nomierinošs līdzeklis fenobarbitāls, kā arī narkotiskās vielas «ecstasy».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu