Vai tev «dzīvot» nozīmē – «mīlēt!»? (Tests)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No «Mis» arhīva

Uz testa jautājumiem, lūdzu, atbildiet ar «jā» vai «nē»!

1. Vai jūs ticat teorijai par dvēseļu radniecību?

2. Vai ticat mīlestībai no pirmā acu uzmetiena?

3. Kad skatāties sentimentālu, dramatiski traģisku filmu, jums saskrien acīs asaras vai iespiežas kamols kaklā?

4. Jūs nēsājat līdzi savas otrās pusītes fotogrāfiju?

5. Vai sapņojat par nedēļas nogali klusā viesnīcā kopā ar mīļoto cilvēku un šampanieti sveču gaismā?

6. Vai zināt, kādā krāsā ir jūsu mīļotā cilvēka acis?

7. Jūs atceraties datumu, kad pirmoreiz satikāt savu mīļoto cilvēku?

8. Jūs glabājat piemiņas lietiņas par skaistajiem brīžiem, kurus esat pavadījis/usi kopā ar savu otro pusīti?

9. Jums ir fotogrāfiju albums?

10. Jums patīk dāvināt vai saņemt dāvanā ziedus?

11. Vai atceraties savu pirmo skūpstu?

12. Vai sajūtat lielu prieku, kad jūsu otrā pusīte bez atgādinājuma jūs apsveic jubilejā vai atceras kādu citu jums zīmīgu notikumu?

13. Jums patīk lasīt grāmatas ar izteiktu fantāzijas ievirzi?

14. Vai priekšroku dodat melodrāmām?

15. Jūs mēdzat pasapņot par skaistām mīlas attiecībām?

16. Skanot patīkamai melodijai, jūs mēdzat ieklausīties dziesmas vārdos?

17. Kam jūs dodat priekšroku TV: vai mākslas filmām?

18. Vai kādreiz esat vēlējies/usies dzīvot bruņinieku laikmetā?

19. Vai atbalstāt devīzi: «Dzīvot nozīmē mīlēt!»

20. Vai, jūsuprāt, sievietes ir emocionālākas par vīriešiem?

21. Iedomājieties vecmāmiņu laika atklātni ar neaizmirstulīšu pušķi un ar tinti rakstītu mīlas pantiņu otrā pusē. Vai tā jūsos var izsaukt ko līdzīgu sentimentam?

22. Vai spējat atsaukt atmiņā to, ko izjutāt, kad pirmo reizi teicāt vārdus: «Es tevi mīlu!»?

Testa rezultāti

5 un mazāk atbildes «jā»

Jūsu dzīvē romantikai vairs nav vietas, jo visus procesus nosaka skaidrais saprāts un neapgāžamā loģika. Ja šāds punktu skaits pieder vīrietim, vēl ir cerība, ka patiesi mīloša un ļoti pacietīga sievietes sirds spēs ko mainīt.

Ja tik niecīgu punktu skaitu ieguvusi daiļā dzimuma pārstāve — saturieties, vīrieši, jums pretī stāv konkurente, kura prot valdīt gan pār naudu, gan pār cilvēkiem. Otrs variants: parasti zemu punktu skaitu iegūst personas, kuras piedzīvojušas kādu pārāk sāpīgu vilšanos.

6–9 «jā»

Vīriešiem šis rādītājs apliecina, ka viņos vēl noteikti ir dzīvs bruņinieku gars. Ja arī ikdienā netiek skaļi jūsmots par zilām acīm un koši sarkanām lūpiņām, sirdī šā tipa pārstāvji vienmēr atbalstīs patiesu sievišķību un mīlestību bez aprēķina.

Viņi nereti piemirst savas otrās pusītes dzimšanas dienas datumu, bet vienmēr jutīs līdzi un palīdzēs, tiklīdz sieviete par to runās. Sievietēm šis atbilžu variants liecina par visai vāju noslieci uz romantiku. Iespējams, ka nepieciešamība stabilizēt ikdienas materiālo stāvokli ir tik aktuāla, ka viss, kas saistīts ar emocijām bagāto romantiku, tiek norakts sirds dziļumos.

Otrs variants: ļoti aktīvi darbojas vīrišķā jeb labā lielo smadzeņu puslode, kas vienmēr liek rīkoties loģiski un saprātīgi.

10–13 «jā»

Sievietēm tas liecina par sabalansētām prāta un emociju izpausmēm. Vīriešiem — tā kā mazliet par daudz jūsmas. Bet varbūt jūs esat mākslinieciski tendēts? Tad atliek beidzot likt lietā dziļi paslēptās spējas lieliski izprast sieviešu raksturus un ciešanas nelaimīgas mīlestības dēļ! Rakstiet, gleznojiet, mācieties psiholoģiju!

14 un vairāk «jā»

Jūs esat nelabojams/a romantiķis/e. Lai arī mākoņiem mēdz būt zelta maliņas, mūžīgi pa tiem vien plivināties ir veselībai un dzīvībai bīstami. Ja turpināsiet sapņot par vienīgo un neatkārtojamo, gaišo un cēlo mīlestību, visticamāk, paliksiet bešā!

Lai uzziedētu krāšņi ziedi, dārznieki joprojām izmanto tik prastu lietu kā mēsli. Nostājieties atkal ar kājām uz zemes un pieņemiet faktu, ka cilvēkiem gribas ēst, normāli izgulēties un reizēm arī izlamāties. Ja nemainīsiet attieksmi, būs krietni jāpapūlas, lai atrastu otru, sev līdzīgu personu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu