«Age of Stones» svin 7 gadu jubileju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nils Smelteris

Piektdien, 11. janvārī, grupa «Age of Stones» Valmieras «Multiklubā» svinēs savu septiņu gadu jubileju.

Šim notikumam par godu notiks koncerts, kurā viesu statusā būs jauno, talantīgo aktieru grupa «pFerde Post», Amerikas koledžroka pionieri Latvijā «Cacophonics» un smagās metalurģijas grupa no Valmieras «GhettoZloba».

Atšķirībā no citiem koncertiem «Age of Stones» piektdien pieteiks sevi mazliet citādā izpildījumā. Iespējams, pasākuma gaitā publiku uz filozofiski konstruktīvām pārrunām aicinās vakara vadītājs Cipars, kas būs ballītes neatņemama sastāvdaļa.

Aizgājušais gads grupai ir bijis tikpat ražīgs kā 2006. gads, kad grupa izdeva savu debijas albumu «Sapņojiet». Pērn tā ierakstīja minialbumu «Goin' out...» angļu valodā, lai prezentētu sevi ārpus Latvijas.

Sadarbojoties ar pārstāvi ASV Leslie Bialik, ir gūti pirmie panākumi — grupas mūzika tiek atskaņota Kalifornijā un Ņujorkā.

Patlaban «Age Of Stones» aktīvi strādā studijā pie sava otrā albuma, kas plašākai publikai būs dzirdams šā gada otrajā pusē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu