Ozijs Osborns Ziemassvētkos saņēmis savu pirmo mobilo telefonu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Britu smagā roka leģendas «Black Sabbath» bijušais dziedātājs Ozijs Osborns Ziemassvētkos saņēmis kādu ļoti īpašu dāvanu — savu pirmo mobilo telefonu, ziņo «Contactmusic».

Piecdesmit deviņus gadus vecais mūziķis tagad jau tik ļoti iemīļojis savu mobilo telefonu, ka vienā laidā zvana savai meitai Kellijai. Nesen Osborns viņai piezvanīja vienkārši, lai pateiktu, ka viņam ļoti patīk viņas 2005. gadā iznākušais albums «Sleeping In The Nothing».

Tomēr Kellija atzīst, ka tētuka pastāvīgā zvanīšana var būt kaitinoša. «Agrāk viņam mobilā telefona nebija, un [tagad] es to sasodīti ienīstu. Viņš visu laiku man zvana. Tovakar es biju devusies vakariņās kopā ar draugiem un viņš man piezvanīja un sacīja: «Es tev tikai gribēju pateikt, ka es klausījos tavu albumu. Tas patiešām ir labs. Es nezinu, kāpēc cilvēki to nepirka.» Pusi no vakara es pavadīju, runājot ar viņu, nevis saviem draugiem,» pastāstīja rokzvaigznes meita.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu