Nogalināts Jelgavas un Cēsu gaļas kombināta vadītājs [papildināta]

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Šonakt Rīgas rajona Garkalnē, kādas privātmājas pagalmā, nogalināts Jelgavas un Cēsu gaļas kombināta vadītājs Aigars Lūsis, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas vecākais inspektors Aigars Bērziņš portālam «Apollo» pavēstīja, ka policija nedrīkst atklāt noslepkavotā cilvēka personību.

Aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka uzņēmējs nogalināts ar sešiem šāvieniem: divi no tiem raidīti galvā, divi - ķermenī, bet vēl divi - kājās. Nogalinātā uzņēmēja rokās bijušas atslēgas, un, visticamāk, viņš bija ceļā uz mājām.

Šonakt ap plkst. 1 policija saņēma informāciju, ka kādas privātmājas pagalmā ar vairākiem šāvieniem nogalināts uzņēmējs. Tiesībsargi sākuši kriminālprocesu par slepkavību vainu pastiprinošos apstākļos. Policija ir izvirzījusi divas versijas par slepkavības motīviem: Lūsis varētu būt nogalināts saistībā ar viņa uzņēmējdarbību, vai arī slepkavībai ir personīgi motīvi.

Lūsis bija Jelgavas gaļas kombināta padomes priekšsēdētājs, Cēsu gaļas kombināta «Ruks» un SIA «Markat» valdes priekšsēdētājs, kā arī valdes loceklis uzņēmumos SIA «Džuta», SIA «Jaunpūpoli», SIA «Šķaunes bekons» un SIA «Cirmas bekons».

Kā liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas «Lursoft» dati, 1981. gadā dzimušais uzņēmējs bija vienīgais «Jaunpūpolu», «Šķaunes bekona», «Cirmas bekona» un SIA «Sidrabene» īpašnieks. SIA «Džuta» viņam piederēja 99,78% uzņēmuma daļu, bet SIA «Markat» un SIA «Rīgas gaļas pārstrādes savienība» — pa 25%.

Šī ir jau otra uzņēmēja slepkavība šā gada sākumā. Kā ziņots, naktī uz 7. janvāri Garkalnē tika nošauta daudzfunkcionālās halles «Arēna «Rīga»» līdzīpašnieka Igora Ivanova dzīvesbiedres Ella.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu