Noslepkavotā uzņēmēja Lūša vadītie uzņēmumi turpina darbību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uzņēmumi, kuros noslepkavotais uzņēmējs Aigars Lūsis bija īpašnieks un vadītājs - AS «Ruks Cēsu gaļas kombināts», AS «Jelgavas gaļas kombināts», SIA «Jaunpūpoli», SIA «Cirmas bekons», SIA «Šķaunes bekons», SIA «Džuta» turpina savu saimniecisko darbību, teikts šodien izplatītajā uzņēmumu vadības pārstāvju, Lūša tuvinieku un draugu paziņojumā.

Lai novērstu lieku ažiotāžu, paziņojumā norādīts, ka uzņēmumu stratēģiskie plāni netiks mainīti un saistības ar sadarbības partneriem tiks pildītas.

Paziņojumā tiek lūgts respektēt, ka pašlaik plašāki komentāri saistībā ar notikušo netiks sniegti. «Ceram, ka šī patiešām būs valsts goda lieta un noziegums tiks atklāts,» norāda paziņojuma autori.

Kā ziņots, pēc divām uzņēmēju slepkavībām, kas šonedēļ notika Rīgas rajona Garkalnes pagastā, policija sākusi pastiprināti patrulēt šī pagasta un tuvējās apkārtnes teritorijā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas vecākais inspektors Aigars Bērziņš.

Jau vairākas dienas Garkalnes apkārtnē pastiprināti patrulē Ceļu policija, kurai papildus ikdienas pienākumiem, uzlikti vēl daži papilduzdevumi. Arī patruļpolicijas ekipāžas pastiprināti pievērš uzmanību Garkalnes pagastam.

Kā ziņots, 11.janvāra naktī Rīgas rajona Garkalnē, kādas privātmājas pagalmā, nogalināts Jelgavas un Cēsu gaļas kombinātu vadītājs Aigars Lūsis.

Aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka uzņēmējs nogalināts ar sešiem šāvieniem: divi no tiem raidīti galvā, divi - ķermenī, bet vēl divi - kājās. Nogalinātā uzņēmēja rokās bijušas atslēgas, un, visticamāk, viņš bija ceļā uz mājām.

Šī ir jau otrā skaļā uzņēmēja slepkavība šā gada sākumā - naktī uz 7.janvāri Garkalnē tika nošauta daudzfunkcionālās halles «Arēna Rīga» līdzīpašnieka Igora Ivanova dzīvesbiedre.

Bērziņš sacīja, ka policija ļoti intensīvi strādā pie abu slepkavību izmeklēšanas, taču pagaidām sabiedrībai publiskojamu jaunumu nav.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu