Policija pieļauj «mīlas trijstūra» versiju Ivanovas slepkavības lietā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Uzņēmējas Ellas Ivanovas slepkavības lietā viena no versijām par nozieguma izdarīšanas motīvu ir «mīlas trijstūris», pirmdien intervijā Latvijas Radio teica Valsts policijas (VP) priekšnieks Aldis Lieljuksis. 

«Mūsu pamatversiju ietvaros varam izskatīt arī šādu jautājumu,» stāstīja Lieljuksis. Viņš norādīja, ka policijai šobrīd ir divas pamatversijas par slepkavības motīvu: vai nu biznesa jautājumi, vai personīgi motīvi. «Mīlas trijstūris» varētu būt apakšversija, norādīja VP vadītājs.

Viņš arī stāstīja, ka policija pagaidām nav pratinājusi nogalinātās vīru Igoru Ivanovu, bet tas tiks darīts tuvākajā laikā.

Jau ziņots: LTV raidījums «De facto» svētdien vēstīja, ka nogalinātajai Ivanovai bijušas romantiskas attiecības ar koncertaģentūras «Queen Of Stage» direktoru Ojāru Grasmani. Raidījumā tika pieļauta iespēja, ka bez jau iepriekš izskanējušām slepkavības versijām par laupīšanas uzbrukumu vai ar sievietes uzņēmējdarbību saistītu slepkavību varētu tikt izvērtēta arī trešā — mīlas trijstūris.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu