Mila Jovoviča divos mēnešos <i>nometusi</i> 30 kilogramus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Daily Mail

Aktrise un modele Mila Jovoviča, kas pagājušā gada novembrī pasaulē laida savu pirmdzimto, divos mēnešos ir atbrīvojusies no grūtniecības laikā uzkrātajiem liekajiem kilogramiem.

Gaidot savu meitiņu, Jovoviča bija pieņēmusies svarā par 30 kilogramiem, iemantojot iesauku «milzīgā Mila».

«Esmu kļuvusi tik milzīga! Pēdējo četru mēnešu laikā pieņēmos svarā par gandrīz 70 mārciņām (aptuveni 31 kg)! Neticami, cik ātri tas notika. Brokastīs ēdu trīs radziņus ar sviestu un džemu, dažus virtuļus un — bladāc! Es jau sveru 90 kilogramus!» tā grūtniecības laikā savā mājaslapā rakstīja Mila.

Bet nu — pāris mēnešus pēc dzemdībām — Mila parādījusies Holivudā pie kāda restorāna īsā melnā kleitiņā un augstpapēžu kurpēs, demonstrējot gandrīz ideālu formu. Šķiet, aktrise ir krietni papūlējusies, lai tik īsā laikā atgūtu labo formu. Viņa neslēpj, ka lieliska motivācija bijusi vajadzība atgriezties filmēšanas laukumā — Mila sākusi darbu jaunā filmā «Azazel», kas pie kinoskatītājiem nonāks jau nākamgad.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu