Grasmanis izīrējis savu Rīgas dzīvokli un, visticamāk, pametis Latviju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Koncertaģentūras «Queen Of Stage» direktors Ojārs Grasmanis, kam bija romantiskas attiecības ar šomēnes nogalināto zobārstniecības klīnikas «Elladent» īpašnieci Ellu Ivanovu un kas vēl pirms slepkavības policiju informējis par viņiem izteiktiem draudiem, izīrējis savu Rīgas dzīvokli, un tajā jau drīzumā ievāksies jauni iemītnieki, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Zemesgrāmatu dati liecina, ka Rīgas centra dzīvoklis, kas par 235 142 latiem ieķīlāts Hansabankā, ir vienīgais Grasmaņa īpašums galvaspilsētā.

Pats Grasmanis, visticamāk, ir devies uz ārzemēm. Kopš Ivanovas slepkavības aģentūrai LETA nav izdevies ar Grasmani sazināties, jo viņa mobilais telefons ir izslēgts, bet darba vietā viņš neuzturas.

Koncertaģentūras «Queen of Stage» pārstāve Agrita Bikaviņa aģentūrai LETA jau iepriekš pieļāva iespēju, ka Grasmanis ir izbraucis no Latvijas. Viņš esot izvēlējies pašlaik neatklāt savu atrašanās vietu.

Ivanova un viņas vīrs, daudzfunkcionālās halles «Arēna «Rīga»» līdzīpašnieks Igors Ivanovs, bija sagatavojuši visus šķiršanās dokumentus, aģentūrai LETA iepriekš apstiprināja Ivanova advokāts Guntars Antoms. Savukārt Latvijas Televīzijas raidījums «De facto» ziņoja, ka Ivanovam un Grasmanim bijusi asa vārdu apmaiņa, bet neilgi pēc tam Grasmanis gandrīz ticis piekauts. Tieši pēc šiem notikumiem viņš vērsies policijā.

Policija, atsaucoties uz izmeklēšanas interesēm, pagaidām nesniedz nekādus komentārus saistībā ar Grasmaņa iespējamo atrašanās vietu un viņa statusu šajā lietā.

Iekšlietu ministrs Mareks Segliņš (TP) atzinis, ka policijas rīcībā jau izmeklēšanas sākumā bija informācija par Ivanovas un Grasmaņa attiecībām. Sīkāku informāciju par izmeklēšanas gaitu ministrs nesniedza.

Pēc advokāta domām, plānotās šķiršanās fakts gan nekādi nav saistīts ar slepkavību. Lūgts komentēt publiski izteikto versiju par slepkavības saistību ar iespējamo mīlas trīsstūri, Antoms norādīja, ka nav pieredzēts, ka tiek nogalināta tā persona, «kura ir trīsstūra virsotnē». Loģiskāk būtu atbrīvoties no sava konkurenta, nevis no iekārojamās personas, uzskata advokāts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu