TV3: aizturētais Antonovs nav Ivanovas slepkava

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Aizdomās par uzņēmējas Ellas Ivanovas slepkavību aizturētais Ludvigs Antonovs nav vainojams šajā noziegumā, šodien ziņo telekompānija «TV3».

Atsaucoties uz drošiem avotiem, telekompānija norāda, ka prokuratūrā vērsies vienīgais nozieguma aculiecinieks — kāds iekšlietu sistēmā savulaik strādājis cilvēks.

Slepkavam bijusi citāda miesasbūve nekā aizturētajam Antonovam. Tāpat aculiecinieks norādījis uz policijas kļūdām lietas izmeklēšanā.

Prokuratūrā ne apstiprināja, ne noliedza, ka saņemts šāds iesniegums.

Ivanovu ģimenes advokāts Guntars Antoms iepriekš paudis šaubas, ka romu jeb čigānu tautības cilvēks varētu izdarīt pasūtījuma slepkavību.

LETA jau ziņoja, ka Ivanova tika nogalināta naktī uz 7. janvāri Rīgas rajona Garkalnes pagasta Priedkalnē, savas privātmājas pagalmā. Uzbrucējs no pagaidām nezināma ieroča, kas varētu būt mazāks nekā deviņu milimetru kalibra, uz sievieti izšāvis sešas reizes.

Tiesībsargi par slepkavības pastrādāšanu aizturējuši 1957. gadā dzimušo Antonovu, kurš vairākus gadus ir pavadījis ieslodzījuma vietās. Policija iespējamo slepkavu aizturēja dažas stundas pēc slepkavības vairāku kilometru attālumā no nozieguma vietas, sekojot pa sniegā atstātajām pēdām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu