«Es kājiņu sasitu...» (Eross uz jautrās nots)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no «Apollo» arhīva

Ja nav humora izjūtas, ar seksu vispār labāk nenodarboties... Sevišķi, ja jums ir bērni.

Stāsta viņa:

«Mīlas pilns, agrs sestdienas rīts ar vīru. Mūsu bērns — četrus gadus vecs bumbulītis — guļ, mēs mīļojamies. Tā kā ir agrs rīts, zinām, ka mīļucītis guļ, aizmidzis ļoti cieši. Un, tā kā mēs to zinām, mīla beidzas sevišķi skaļi.

Mēs maldījāmies. Guļamistabas durvis atveras, un tajās staro pilnīgi izgulējies mūlītis. Bērns jautā: «Kas, mammu, noticis, kāpēc tu tā kliedz?» Vīrs pilnīga autā.

Es attopos pateikt: «Kājiņu sasitu.» «Nu, tad palūdz, lai tētis tevi pamasē,» saka bērns. Te no citas realitātes beidzot izpeld tētis un nobīda tekstu: «Es jau visur pamasēju.» Bērns vienā mierā secina: «Laikam slikti masēji.»

To pateicis, ķipars dodas mocīt savus rotaļu lācīšus un plēst grāmatiņas, bet mēs ar vīru cenšamies negārgt smieklos skaļāk par dzemdējošu begemotu, jo situācija ir tieši tāda kā piedauzīgajās anekdotēs. Labi vēl, ka bērnu par Vovočku nenosaucām...»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu