Kurusova piedalīsies «Eirovīzijā»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Profesionālā dejotāja Aleksandra Kurusova ir nolēmusi pārsteigt visus, iejūtoties dziedātājas ampluā — proti, Saša piedalīsies «Eirovīzijā».

Kā viņa nonākusi līdz šādam trakam lēmumam? «Kādu dienu man piezvanīja Roberto Meloni un piedāvāja kopā ar viņu un Jāni Vaišļu veidot trio speciāli «Eirovīzijas» dziesmu konkursam. Man nav ne jausmas, kādēļ viņš vēlējās izveidot tieši šādu salikumu, bet es piekritu! Mūsu «grupas» nosaukums ir «Pirates of the Sea», un «Eirovīzijas» pusfinālā dziedāsim dziesmu «Wolves of the Sea»,» stāsta Saša.

«Draugi gan bija pārsteigti par šādu lēmumu, taču visvairāk šī doma šokēja manu deju partneri un draugu Lauri Reiniku — viendien es sarunāju tikšanos ar Lauri pie Mārtiņa Freimaņa, sakot, ka man viņiem jāpaziņo kādi intriģējoši jaunumi. Kad pieminēju «Eirovīziju», viņi nemaz nebija tik pārsteigti, jo domāja, ka es tur piedalīšos kā fona dejotāja vai varbūt nodziedāšu kādas pāris rindiņas. Bet, kad Lauris izdzirdēja, ka es taisos nodziedāt visu dziesmu, viņš burtiski apsēdās uz dīvāna un kļuva mēms! Viņam tas bija šoks! Bet domāju, ka tā ir interesanta avantūra — kāpēc gan ne?» Saša smej.

Jautāta, vai Saša bieži tiek aicināta piedalīties dažādos projektos, jo ir jau sevi pierādījusi kā «veiksmes talismans», viņa teic, ka līdz šim visās publiskajās aktivitātēs viņai ir izdevies gūt labus panākumus tādēļ, ka viņa piekrīt dalībai tikai tajās avantūrās, par kurām jūt, ka viss izdosies! Tomēr viņa arī piebilst — tas, kurš neriskē, nedzer šampanieti!

«Galvenais ir gūt pozitīvas emocijas! Turklāt domāju, ka cilvēkiem dziesma patiks, jo tā ir jautra un atraktīva. Vismaz tie, kuri ir to dzirdējuši, novērtē par labu esam. Dziesma stāsta par mūsu senču garu, viņu cīņu ar bargo dzīvi un senajiem dumpiniekiem.»

Kuri ir Sašas favorīti no pusfināla dalībniekiem? «Man patīk abas Mārtiņa Freimaņa komponētās dziesmas, kuras izpilda Dace Planāre un meiteņu trio «Deja Vu», kā arī Andra Ērgļa dziesma,» viņa atteic. Noklausīties šīs un pārējās 20 pusfinālistu dziesmas varēsit «Eirovīzijas» nacionālās atlases pusfinālos, kas tiks pārraidīti LTV1 ēterā 2. un 9. februārī, lai jau 1. martā Ventspils Olimpiskajā hallē satiktos labākais desmitnieks, kas cīnīsies par uzvaru nacionālās atlases finālā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu