Džesika Alba šausmina partneri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Aktieris Haidens Kristensens atzinies, ka jaunā Dārta Veidera loma «Zvaigžņu karos» viņam padevusies vieglāk nekā gultas ainas ar skaistuli Džesiku Albu nesen uz ekrāniem iznākušajā trillerī «Awake».

Aktieris laiku, ko pavadījis Albas apkampienos, nosaucis par briesmīgākajiem savas dzīves brīžiem. Tas nepavisam nenozīmējot, ka Džesika ir slikta, bet tieši otrādi — viņa esot sasodīti laba, un Haidens esot ļoti nervozējis tieši viņas skaistuma dēļ.

«Kad skraidi apkārt ar lāzerzobenu, tu vienkārši izmanto savu iztēli, taču, kad filmējies epizodē, kas ir tik reāla, tās ir tīrās šausmas,» atzinies aktieris.

Jāpiebilst, ka uz Kristensenu tagad ir visas tiesības apvainoties Natālijai Portmenai, kas kopā ar viņu piedalījās «Zvaigžņu karos» un skaistuma ziņā ne par matu neatpaliek no Albas.

Trillerī «Awake» Haidens atveido jaunu miljonāru, kas nokļūst uz operāciju galda sirds problēmu dēļ, bet Alba tēlo viņa iemīļoto.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu