Ediju Mērfiju pametusi draudzene

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Aktieris Edijs Mērfijs un viņa draudzene Treisija Edmondsa pārtraukuši savas attiecības, ziņo dzeltenā prese.

Edmondsa noliegusi presē izskanējušās baumas, ka attiecības izjukušas, jo viņa nav vēlējusies parakstīt laulību līgumu. Treisija apgalvo, ka pametusi Mērfiju, jo viņš sācis viņu biedēt.

Kāda labi informēta persona laikrakstam «The New York Post» stāsta: «Tas bija pēdējais piliens viņu attiecību kausā. Treisija bija gatava parakstīt līgumu, jo nav trūcīga. Taču pēc tam Edijs pārvērtās par pavisam citu cilvēku. Viņš kļuva pavisam dīvains, pat uzstāja uz to, ka viņu medusmēnesī līdzi dosies arī Mērfija māte. Izraisījās pamatīgs konflikts. Edijs sāka kliegt un spēcīgi sagrāba Treisiju. Viņa nobijās.»

Ziņnesis apgalvo, ka līdz šim Edmondsa un Mērfijs bija ļoti laimīgi. «Viņa pat bija gatava mainīt uzvārdu, ielūgumos pat bija ierakstījusi «Treisija Mērfija».»

Jau ziņots, ka Vecgada vakarā Treisija un Edijs saistīja sevi laulības saitēm eksotiskā ceremonijā kādā no Franču Polinēzijas salām netālu no Bora Bora. Atbilstoši ASV likumiem viņiem vajadzēja sarīkot vēl vienu laulību ceremoniju ASV teritorijā, lai viņu savienība būtu likumīga.

Tomēr janvāra vidū pāris negaidīti izplatīja paziņojumu, ka nerīkos šādu ceremoniju, saglabājot vien draugu attiecības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu