Terijs Giljams cer, ka Hīta Ledžera lomu pabeigs Džonijs Deps

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/EPA

Terijs Giljams, kura filmā «The Imaginarium of Doctor Parnasus» pirms savas nāves filmējās Hīts Ledžers, ļoti cer, ka  pagājušajā otrdienā traģiski bojā gājušā aktiera lomu līdz galam nospēlēs Džonijs Deps.

Ledžeram bija paredzētas vēl dažas filmēšanas nedēļas, kad viņš miris tika atrasts savā dzīvoklī Manhatenā.

«Filmā ir epizode, kurā Hīta varonis iegāžas maģiskā spogulī. Pēc šā notikuma viņš arī varētu pārvērsties par citu tēlu. Tieši šajā vietā varētu pieslēgties Džonijs Deps. Tas ir dīvains fantāzijas kino, kurā varoņi ceļo laikā, tāpēc Hīta varonis varētu viegli mainīt savu ārieni,» pastāstījis režisors.

Ja Deps, kas pašlaik nav aizņemts ar citiem projektiem, varēs novest līdz galam Ledžera lomu, tad šī filma būs pēdējā Ledžera filmogrāfijā.

Kā ziņo plašsaziņas līdzekļi, Hīta Ledžera nāves dienā Hīta istabene mierīgi rosījusies blakus istabās, domādama, ka aktieris guļ. Tāpat nolēmusi arī masiere, kas ieradusies uz paredzēto masāžu. Kad noskaidrojies, ka aktieris guļ bezsamaņā, pirms zvanīt ātrajai palīdzībai, masiere vispirms piezvanījusi Hīta draudzenei Merijai Keitai Olsenai.

Līdz ātrās palīdzības ierašanās brīdim aktiera sirds jau bija apstājusies. Par nāves iemeslu tiek uzskatīta miega zāļu pārdozēšana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu