«Double Faced Eels» nopelnījuši «Zelta disku»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Preses foto

Pagājušajā sestdienā Latvijas Radio 2 rīkotajā «SEB Muzikālās bankas 2007» noslēguma pasākumā Ventspilī grupai «Double Faced Eels» publiski tika pasniegts «Zelta disks» par albumu «Kurš gribēja nogalināt Džūliju, nezinu, bet trāpīja mums».

Latvijā šo godpilno un prestižo balvu pasniedz mūzikas albumam, kas ticis pārdots vairāk nekā 5000 eksemplāru (CD) lielā tirāžā.

Nozīmīgo balvu grupai pasniedza mūzikas izdevniecības «Antena» vadītāja Anete Kalniņa, kuras vadītajai ierakstu kompānijai šis bija pirmais un tādēļ it īpaši gaidītais zelta disks.

Uzreiz pēc balvas saņemšanas grupa «Double Faced Eels» uzstājās «Muzikālās bankas» fināla koncertā, spoži un atraktīvi izpildot savā «zelta» albumā  iekļauto labāko dziesmu popūriju. 

Jau ziņots, ka 2007. gads grupai «Double Faced Eels» (DFE) bijis īpaši veiksmīgs. Šajā gadā tika izdots otrais, nu jau arī «zelta» statusu ieguvušais albums «Kurš gribēja nogalināt Džūliju, nezinu, bet trāpīja mums». Pieminēšanas vērti ir fakti, ka 2007. gadā DFE tikusi nominēta «MTV Europe Music Awards Munich 2007» nominācijā «Best Baltic Act» un ir uzstājusies vienā no Eiropas prestižajiem mūzikas festivāliem Budapeštā — «Sziget Fest 2007». Savukārt, kā vēsta jaunākā informācija plašsaziņas līdzekļos, gadskārtējā pasākumā «Latvijas Mūzikas ierakstu aada balva 2007» «Double Faced Eels» ar savu jau vairākkārt pieminēto albumu «Kurš gribēja nogalināt Džūliju, nezinu, bet trāpīja mums» ir nominēts nominācijā «Labākais roka albums 2007».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu