Latvija iekļuvusi «Eirovīzijas» otrajā pusfinālā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Serbijas galvaspilsētā Belgradā notika izloze, un Latvija ir izlozēta kā otrā pusfināla dalībniece. Jau ziņots, ka otrais dziesmu konkursa pusfināls notiks 22. maijā.

Pirmais pusfināls notiks otrdien, 20. maijā. Tajā piedalīsies Melnkalne, Somija, Grieķija, Īrija, Izraēla, Polija, Bosnija-Hercegovina, Igaunija, Nīderlande, Rumānija, Moldāvija, Sanmarīno, Slovēnija, Norvēģija, Beļģija, Andora, Armēnija, Azerbaidžāna un Krievija. No «lielā četrinieka» valstīm šis pusfināls jāraida un balsošanā jāpiedalās Spānijai un Vācijai.

Otrais pusfināls notiks ceturtdien, 22. maijā. Otrā pusfināla dalībnieces: Horvātija, Dānija, Bulgārija, Ukraina, Šveice, Maķedonija, Īslande, Kipra, Latvija, Baltkrievija, Ungārija, Albānija, Zviedrija, Turcija, Lietuva, Gruzija, Čehija un Malta. No «lielā četrinieka» valstīm šis pusfināls jāraida un balsošanā jāpiedalās Francijai un Anglijai, kā arī konkursa rīkotājvalstij Serbijai.

Uzstāšanās secība, kādā katra valsts uzstāsies konkrētajā pusfinālā, tiks izlozēta 18. martā.

Kā ierasts, abus pusfinālus, kā arī finālu, kas notiks 24. maijā, raidīs LTV1.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu