Jānis Moisejs «Eirovīzijā» uzstāsies kopā ar «n[ex]t»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MicRec

Jau šosestdien jaunais dziedātājs Jānis Moisejs ar dziesmu «Fly To The Moon» kopā ar populāro meiteņu saksofona kvartetu «n[ex]t» atklās «Eirovīzijas» nacionālās atlases pusfināla pārraidi Latvijas Televīzijas pirmajā kanālā. Tieši viņa dziesmai ticis pirmais kārtas numurs.

Lai gan «n[ex]t» meitenes ir profesionālas saksofona spēlētājas, šoreiz viņas iejutīsies arī pianistes, bundzinieces un kontrabasistes lomā.

Dziesmas studijas ierakstu producējis pieredzējušais mūziķis Raimonds Macats. Ierakstā piedalījušies arī Andris Buiķis (bungas), Toms Poišs (kontrabass), Kārlis Vanags (saksofons) un Ritvars Garoza (klavieres). Ieraksta procesā Latvijas Radio 1. studijā izmantoti tikai akustiskie instrumenti, un dziesma veidota viegla popdžeza stilistikā. Dziesmai papildu vokāls ierakstīts Zviedrijā, un to veikusi studijas mūziķe Anna Bylund.

Pašlaik notiek aktīva dziesmu atlase Jāņa Moiseja pirmajam soloalbumam, kura iznākšanu kompānija «Mikrofona ieraksti» plāno 2008. gada rudenī, un tajā skanēs jaunas un vēl nedzirdētas popdžeza dziesmas.

Jānis plašākai publikai kļuva zināms pēc tam, kad viņu «Sony Jazz Stage» konkursā pamanīja maestro Raimonds Pauls un uzaicināja ierakstīt kopīgu albumu ar dziedātāju Lieni Šomasi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu