«Rīgas sargus» sāk izrādīt latviešu kopienās ārvalstīs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Latviešu spēlfilmu «Rīgas sargi» līdz 27. janvārim kopumā noskatījušies jau 168 532 skatītāji visā Latvijā. Paralēli filmas demonstrēšanai Latvijas kinozālēs tiek sākta filmas izplatīšana arī latviešu kopienās ārvalstīs.

Saņemot ziņas par filmas «Rīgas sargi» panākumiem Latvijā, aktīvu interesi par filmas demonstrēšanas iespējām izrādījušas latviešu kopienās ārvalstīs. Pirmā «Rīgas sargus» demonstrēs Latviešu biedrība Īrijā, kas pieteikusi filmas kopijas izmantošanu laika posmā no 12. līdz 22. februārim.

Joprojām kinofilma ir skatāma arī Latvijā. Sekojot «Rīgas sargu» panākumiem, daudzi kinozāļu īpašnieki un nomnieki Latvijā nolēmuši filmu demonstrēt atkārtoti. Joprojām «Rīgas sargus» iespējams noskatīties Liepājā, Daugavpilī (atkārtoti), Siguldā (atkārtoti), no 2. februāra Smiltenē (atkārtoti), no 8. februāra Preiļos, no 9. februāra Cēsīs (atkārtoti), no 15. februāra Kandavā (atkārtoti), no 22. februāra Madonā (atkārtoti) un Dobelē (atkārtoti), no 29. februāra Saldū (atkārtoti) un no 7. marta Kuldīgā (atkārtoti).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu