JL pamet rekordliels biedru skaits

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien no partijas «Jaunais laiks» (JL) vienlaikus izstājušies 15 biedri — astoņi pilsētu un pagastu vadītāji un septiņi līdzšinējie partijas nodaļu vadītāji.

JL nolēmis pamest Staiceles mērs Jānis Bakmanis, Limbažu mērs Juris Žūriņš, Saldus mērs Didzis Konuševskis, Skultes pagasta vadītāja Velta Puriņa, Apes pilsētas vadītāja Astrīda Harju, Aronas pagasta vadītājs Andrejs Piekalns, Rūjienas galva Guntis Gladkins un Smiltenes vicemēre Ilze Vergina. No JL šodien nolēmuši aiziet arī Valmieras, Cēsu, Limbažu, Saldus, Liepājas, Dobeles un Smiltenes partijas nodaļu vadītāji.

Bakmanis aģentūrai LETA sacīja, ka šāds lēmums pieņemts, jo minētie biedri mudinājuši JL strādāt valdībā, kas ļautu pildīt partijas mērķus. «Mēs esam vīlušies, jo nevar tikai visu laiku kritizēt, ir arī jāstrādā,» sacīja Bakmanis. Viņš arī norādīja, ka minētie JL biedri pagaidām nedomā pievienoties citam politiskajam spēkam. Politiķis apgalvoja, ka neesot plānots arī pievienoties Saeimas deputāta Aigara Štokenberga jaunveidojamai partijai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu