Kalniete: JL neiešana Godmaņa valdībā bija liela kļūda

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Bijusī partijas «Jaunais laiks» (JL) biedre Sandra Kalniete uzskata, ka JL neiešana premjera Ivara Godmaņa valdībā ir liela kļūda. «Iepriekš jau zināju — ja JL neies Godmaņa valdībā, tad partijā būs lielas problēmas. Tagad redzam rezultātu,» piektdien intervijā Latvijas Radio sacīja Kalniete.

Kalniete teica, ka pēc ceturtdien pieņemtā lēmuma pamest partijas JL rindas viņa domās, ko darīt tālāk. «Vairāk sliecos turpināt politisko darbību un meklēšu domubiedrus,» pauda Kalniete.

Tāpat Kalniete negrasās nolikt Saeimas deputāta mandātu, lai gan JL biedri, aizejot no partijas, solījuši nolikt mandātu. «Ja no partijas aiziet tik daudz biedru, tad tā nav tā pati partija, kurā iestājos,» savu nostāju pamato Kalniete.

Jautāta, vai pametot JL, viņa nav pievīlusi vēlētājus, Kalniete sacīja, ka tā neesot, jo «viņa ievēlēta ne tāpēc, ka bijusi JL, bet savas personības dēļ».

Pagaidām viņā arī izvairīgi vērtēja iespēju atbalstīt Godmaņa valdību. «Turpināsim saskaņoti strādāt. Mēs joprojām būsim opozīcijā,» atzina Kalniete.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu