Āboltiņa: JL pametušajiem biedriem sekos citi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Tiem «Jaunā laika» (JL) biedriem, kas ceturtdien paziņoja par savu izstāšanos no partijas, noteikti sekos arī citi, piektdien žurnālistiem teica JL valdes locekle Solvita Āboltiņa.

Tomēr deputāte arī norādīja, ka ceturtdien no JL aizgājušie politiķi bija redzamākie no tiem, kas vēlas pamest partiju. «Viņiem ir atbalstītāji,» teica Āboltiņa. Tāpat viņa stāstīja, ka visvairāk biedru aizies no partijas reģionālajām nodaļām. Taču ir arī reģionu nodaļas un politiķi, kuri paziņojuši, ka nepametīs partiju.

Āboltiņa arī teica, ka pašreiz nekas neliecina, ka no JL varētu izstāties vēl kāds partijas Saeimas frakcijas loceklis. Viņa stāstīja, ka piektdien frakcijas sēdē partijas biedri bijuši vienoti.

Tagad JL aktīvi gatavosies pašvaldību vēlēšanām. «Tas karogs, ko mēs pacēlām, vēl ir nepieciešams. Neredzam nevienu citu, kas varētu šo karogu nest,» teica Āboltiņa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu