Sākas biļešu pārdošana uz Avrilas Lavinjas koncertu Latvijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Preses foto

Šodien, 4. februārī, plkst. 10.00 sākusies biļešu pārdošana uz kanādiešu superzvaigznes Avrilas Lavinjas koncertu Latvijā. Biļetes uz dziedātājas koncertu, kas notiks 2. jūlijā «Arēnā «Rīga»», iespējams iegādāties visās «Biļešu servisa» kasēs un internetā [s:17964].

Pirmo 1000 stāvbiļešu cena ir 15 latu (tikai skolēniem un studentiem), pārējiem tās maksā 20 latus. Sēdvietas maksā no 25 līdz 35 latiem atkarībā no attāluma līdz skatuvei.

Latvijā rokmūzikas princese Avrila Lavinja ieradīsies turnejas «The Best Damn Tour» laikā. Turnejas atklāšanas koncerts norisināsies šā gada 5. martā dziedātājas dzimtenē Kanādā.

Par jauno turneju Avrila Lavinja izsakās: «Šajos koncertos es un grupa vēlamies pārsteigt fanus — gan izpildījuma, gan koncerta vizuālā noformējuma ziņā. Priekšnesums būs aizraujošs tusiņš, kurā varēs piedalīties ikviens koncerta apmeklētājs. Būs gan dejotāji, gan lielie ekrāni un vēl daudz citu interesantu lietu! Arī pārsteigumi — koncerta laikā redzēsiet mani spēlējam dažādus instrumentus: bungas, klavieres. Un vispār — «The Best Damn Tour» turnejā redzēsiet tādu Avrilu Lavinju, kādu līdz šim vēl nebūsiet redzējuši!»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu