Grupa «Logo» uzstāsies ar neparastu akustisko koncertu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupa «Logo» šovakar iecerējusi uzstāties ar akustisko koncertu romantiskā virtuves atmosfērā Studentu klubā. Mūziķi solās nodrošināt koncerta apmeklētājiem patiesi īpašu muzikālo piedzīvojumu sveču gaismā patīkamai trešdienas vakara atslodzei.

Kamerorķestra «Logo» izpildījumā būs dzirdama gan tikko šovā «Zvaigžņu lietus» izpildītā Raimonda Paula dziesma «Virši zied», gan arī tādas muzikālās pērles kā «Where Is My Mind» no «Pixies» un Iggy Pop «I Wanna Be Your Dog». Protams, ka netrūks arī pašas grupas «Logo» daiļrades ar tādām dziesmām kā «Tieši tā», «Kontakti» un «Dzīvnieks». Koncerts sāksies jau astoņos vakarā.

Grupas dalībniekiem šis gads iesācies patiesi auglīgi, jo pozitīvas pārmaiņas tiek piedzīvotas gan grupas muzikālajās aktualitātēs, gan arī personiskajā dzīvē — janvārī ierakstīts jauns singls «Miljons naftas tonnas». Dziesma tapusi jau pirms kāda laika, tomēr grupas solists Ansis Klintsons nolēmis to ierakstīt un dāvāt plašākai sabiedrībai tieši tagad.

Dziesma «Miljons naftas tonnas» atspoguļo mūsdienu laikmetu — materiālisma apžilbināti, mēs maldāmies pa dzīvi un izdarām neskaitāmas izvēles. Vērtības mainās, sapņi tiek iemainīti pret gaistošām lietām un melno zeltu, tomēr izvēle, vai palikt uzticīgiem sev, paliek mūsu rokās.

Vienlaikus ar singla tapšanu Ansis Klintsons sācis dalību Latvijas Neatkarīgās televīzijas jaunajā šovā «Zvaigžņu lietus», kur piedalās kopā ar ūdens motosportisti Nelliju Šlēgelmilhu. Ansis stāsta, ka nolēmis piedalīties šovā, jo līdz šim nekas tamlīdzīgs neesot darīts. Ansis ir bijis radio dīdžejs, kā arī daudzu reklāmu «seja», taču televīzijas šovs sola vēl nepieredzētas emocijas.

Savukārt grupas aizkulisēs jūtamas ģimeniskas vēsmas. Ja līdz šim lielākā ģimene bija grupas basģitāristam Andrejam Staķim, kam pirms gandrīz diviem gadiem pasaulē nāca dvīņi, tad tagad «Logo» pašu jaunāko fanu pulku papildinājis bundzinieka Mareka Arsobas otrais dēls Arturs, kas nāca pasaulē pagājušā gada nogalē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu