Zīle: TB/LNNK jāturpina īstenot savu programmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apvienības «Tēvzemei un Brīvībai»/LNNK (TB/LNNK) priekšsēdētājs Roberts Zīle uzskata: lai gan atsevišķi biedri ir aizgājuši, situācija partijā ir mierīgāka nekā pirms nesenā kongresa. Viņš ir pārliecināts, ka turpināsies sekmīgs TB/LNNK darbs valdībā un Rīgas Domes pozīcijā, portālu «Apollo» informēja TB/LNNK preses sekretārs Rolands Pētersons.

«Ivara Godmaņa valdībā, kam atbalstu savulaik izteica visa partijas valde un gandrīz visa dome, mums ir izdevies veiksmīgi realizēt vairākus partijas programmas mērķus, piemēram, panākt stingrāku stāju Latvijas enerģētiskās neatkarības nodrošināšanā, kā arī mūsu sociāli ekonomiskās programmas uzstādījumu iekļaušanu Latvijas makroekonomiskās stabilizācijas plānā. Es aicinu apvienības biedrus būt aktīviem un nākt klajā ar konstruktīviem priekšlikumiem, kā vēl labāk panākt mūsu programmatisko mērķu īstenošanu dzīvē. TB/LNNK nepārprotami ir sava būtiska vieta Latvijas politikā, un kopējās Eiropas tendences rāda, ka mūsu ietekmei vajadzētu tikai pieaugt,» uzskata Zīle.

Paredzēts, ka 23. februārī notiks TB/LNNK domes sēde, kurā tiks definēti apvienības mērķi un uzdevumi tuvākajam laikam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu