Zīle: no TB/LNNK nav izstājies neviens biedrs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Lai gan pēdējo dienu laikā vairāki apvienības «Tēvzemei un Brīvībai»/LNNK biedri plašsaziņas līdzekļiem paziņojuši par izstāšanos no partijas, apvienības sekretariātā nav reģistrēts neviens šāda veida iesniegums, portālam «Apollo» pavēstīja TB/LNNK preses sekretārs Rolands Pētersons.

TB/LNNK priekšsēdētājs Roberts Zīle uzskata, ka šāda rīcība ir politiski neētiska un liecina par atsevišķu politiķu necieņu pret partijas biedriem un sabiedrību. «Tā ir gļēvulība vienlaikus ziņot masu saziņas līdzekļiem par savu aiziešanu no apvienības vai pat līdzdalību jaunas partijas veidošanā, bet reāli palikt TB/LNNK rindās un nodarboties ar šķeltniecisku darbību. Es aicinu visus partijas biedrus, kuri ir publiski paziņojuši par savu aiziešanu vai atbalstu kādam citam politiskajam spēkam, rīkoties atbilstoši apvienības statūtiem un rakstiski paziņot par savu izstāšanos vai arī atsaukt savus paziņojumus medijiem,» norāda Zīle.

TB/LNNK priekšsēdētājs arī uzskata par dīvainu TB/LNNK Saeimas frakcijas deputātu Annas Seiles un Gunāra Laicāna apņemšanos izstāties no TB/LNNK, vienlaikus turpinot atbalstīt Ivara Godmaņa (LPP/LC) valdību. «Vai tas nozīmē, ka Anna Seile un Gunārs Laicāns par sev pieņemamāku uzskata kādu citu no valdību veidojošās koalīcijas partijām, piemēram, LPP/LC vai Tautas partiju, nekā partiju, kuras sarakstā startējot Saeimas vēlēšanās viņi guvuši vēlētāju uzticību?» vaicā Zīle.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu