Zināmi visi «Eirodziesma-2008» finālisti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: K.Ūdris, «Slavenibas.lv»

Šovakar LTV1 ēterā tika noskaidroti vēl piecas dziesmas, kas 1. martā sacentīsies «Eirovīzijas» dziesmu konkursa nacionālās atlases finālā.

Pateicoties žūrijas vērtējumam vietu finālā ieguva Andris Ērglis ar dziesmu «Broken Lullaby» un Aisha ar dziesmu «You Really Got Me Going».

Skatītāju balsojumā pirmo vietu pārliecinoši ieguva Andris Ērglis, taču, tā kā viņš savu «biļeti» jau bija ieguvis no žūrijas, automātiski finālā nonāca nākamais žūrijas favorīts - dziedātāja Kristīna Zaharova un Julian ar dziesmu «Untill You Find A Friend». Pateicoties skatītāju balsojumam, finālā tikuši arī grupa «Triānas parks» ar dziesmu «Bye Bye» un izpildītāji Pīters Gārdens un Juris Vizbulis ar dziesmu «Memory Lane».   

Kā zināms, pagājušajā nedēļā vietu finālā nopelnīja «Pirates of the Wolves», Sabīne Berezina, «Deja vu», «Funky Drivers», kā arī Elizabete Zagorska.

Visas desmit dziesmas sacentīsies «Eirovīzijas» dziesmu konkursa nacionālās atlases finālā, kas notiks 1. martā Ventspilī, bet tiešraidē būs skatāms LTV1 ēterā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu