Kā meiteni dabūt gultā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Spēcīgs muskuļots augums, jauna mašīna un konts bankā — ar šīm lietām diemžēl būs par maz, lai liktu daiļā dzimuma pārstāvei būt kā bez prāta un gatavai vilkt bikšeles nost. Kā labi zināms, meitenēm patīk saņemt dāvanas. Iepazīšanās procesā bez šā rituāla iztikt būs grūti.

Dīvaini, ka vīriešiem ne vienmēr ir skaidrs, ar ko iepriecināt savu iecerēto. Par šo problēmu galvu lauza arī Anglijas matemātiķi. Izmantojot sarežģītus matemātiskus aprēķinus un datorprogrammas, zinātnieki nonāca pie secinājuma, ka svarīgākais nav dāvanas materiālā vērtība, bet gan tās oriģinalitāte.

Izvērtējot aplidošanu, zinātnieki analizēja trīs veidu dāvanas — mazs nieciņš, dārga un grezna dāvana (jahta, automašīna, dzīvoklis), dīvains un jocīgs priekšmets (kura materiālajai vērtībai nav nozīmes).

Pašsaprotami, ka mazu nieciņu kā dāvanu datorprogramma izslēdza jau pirmajā kārtā. Kura meitene gan liksies ar jums gultā kaut kāda nieciņa dēļ! Dārgas dāvanas, kas tik ļoti tīk lellīšu tipa meitenēm, var likt daiļā dzimuma pārstāvēm aizdomāties par tuvību ar jums, bet tādā gadījumā jārēķinās ar lielām summām un aizvien pieaugošo dāmas apetīti.

Jāņem vērā, ka ar greznām dāvanām vairs nevienu nepārsteigsi, turpretim ar oriģinālām gan. Piemēram, serenādes mēness gaismā vai brauciens ar karieti. Tas dāmas sirdi var savaldzināt vienā mirklī. Kā apgalvo Anglijas matemātiķi, pēc šādiem piedzīvojumiem sievietes ir pārliecinātas, ka iepazinušas erudītu vīrieti, uz kuru var paļauties.

Starp citu, psihologi jau sen nonākuši pie slēdziena, ka vīrieši, kuri dāvina dārgas dāvanas, uzskata, ka viss ir pērkams, arī sievietes. Šāda tipa uzskati krietnas un nopietnas sievietes vienkārši aizbiedē.  

Meitenes, kas jau izseni sapņo par romantiku un lielo skaisto mīlu, var savaldzināt, piedāvājot izbraucienu ar pajūgu cauri Vecrīgai vai ar mazu kuģīti tepat pa Daugavu. Var mīļoto pārsteigt ar kādu ekstravagantu dāvaniņu no eksotiskām zemēm vai uzdāvināt dzīvu šinšillu, nevis kažoku no šiem jaukajiem dzīvnieciņiem. Aiziet kopā uz džeza koncertu vai pašrocīgi pagatavot iecerētajai īpašas vakariņas.

Viss atkarīgs no vīrieša fantāzijas. Ja viņš ir radošs, problēmu nebūs. Bet ir vērts palauzīt galvu!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu