Hīta Ledžera dzīvoklis jau tiek piedāvāts izīrēšanai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Tikai divas nedēļas pēc aktiera Hīta Ledžera nāves izīrētāji nolēmuši atdot citu īrnieku rokās Holivudas zvaigznes apartamentus Soho rajonā, kur aktieris dzīvoja no 2007. gada septembra līdz savai nāves dienai.

Milzīgais dzīvoklis četrstāvu mājā tiek piedāvāts izīrēšanai par 25 tūkstošiem ASV dolāru mēnesī. Šī summa ir par trim tūkstošiem lielāka, nekā par dzīvokli maksāja Ledžers. Par iespējām dzīvot šajos apartamentos viņš katru mēnesi šķīrās no 22 tūkstošiem ASV dolāru.

«Šajā biznesā nav iespējams sēdēt un kaut ko gaidīt,» situāciju skaidro viens no brokeriem. «Izklausās, protams, zemiski, bet cilvēki par šo dzīvokli gatavi kauties.»

4400 kvadrātmetru lielajā dzīvoklī atrodas trīs guļamistabas, divas vannas istabas, kabinets, veļas mazgātava, virtuve un neliels balkoniņš. No arhitektūras rotājumiem — čuguna kolonas un kamīns. Un Ledžera gars piedevām...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu