<i>Goran Gora</i> dziesma 14. februārī būs pieejama bezmaksas lejupielādei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Iepriekš nepublicētais Goran Gora skaņdarbs «Control» radies dziesminieka debijas albuma «Jetlag» ierakstu sesiju laikā 2006. gada vasarā, taču tā ieraksts pabeigts tikai tagad un dziesma turpmāk albuma digitālajā versijā būs pieejama kā vienpadsmitais un noslēdzošais dziesmu cikla skaņdarbs.

««Control» ideja tika pabeigta mirklī, kad albums jau tika māsterēts Zviedrijā. Gan tematikas, gan skanējuma ziņā šī dziesma, manuprāt, lieliski iederas «Jetlag» koncepcijā. Tikai tagad man ir sajūta, ka albums ir pabeigts,» komentē Goran Gora.

http://www.gorangora.lv

Jau ziņots, ka 7. martā Sapņu fabrikā notiks līdz šim lielākais dziesminieka Goran Gora koncerts, kurā mūziķa debijas albums «Jetlag» tiks atskaņots ar pavadošo grupu, ievērojot tieši tādu dziesmu secību, kādā tās dzirdamas albumā. Koncerta īpašais viesis būs astoņpadsmitgadīgais Londonas dziesminieks Bendžamins Garets jeb frYars.

http://www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu