TB/LNNK: absolūtais vairākums grupu vadītāju paliks partijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ap 35 apvienības «Tēvzemei un Brīvībai»/LNNK (TB/LNNK) nozīmīgāko grupu vadītāju vai viņu pārstāvju, pirmdien tiekoties ar partijas priekšsēdētāju Robertu Zīli, apliecināja lojalitāti partijai un to, ka vairākums grupu biedru negatavojas izstāties no apvienības, portālu «Apollo» informēja TB/LNNK preses sekretārs Rolands Pētersons.

Zīle pēc tikšanās atzina: «Esmu gandarīts par sniegto atbalstu, kā arī izteiktajiem konstruktīvajiem priekšlikumiem apvienības darba uzlabošanai. Esmu pārliecināts, ka dažu TB/LNNK biedru, kaut arī vadošu, aiziešana neietekmēs partijas nākotnes izredzes.»

«Tēvzemiešu» grupu vadītāji tikšanās laikā atzina, ka TB/LNNK joprojām saredz kā vienīgo politisko spēku, kas spēj reāli un konsekventi aizstāvēt latviskas Latvijas ideju. Neviens no grupu pārstāvjiem neapšaubīja ne apvienības politiku, atrodoties Ivara Godmaņa vadītajā valdībā, ne Zīles definētos tuvākos mērķus darbam valdībā, piemēram, Latvijas enerģētiskās neatkarības nostiprināšanu vai Latvijas likumiem un valsts interesēm atbilstoša «Lattelecom» privatizācijas modeļa īstenošanu.

Apvienības vadība un grupu pārstāvji vienojās, ka jāuzlabo partijas organizatoriskais darbs, saikne ar reģioniem, kā arī partijas iekšējā komunikācija. Tāpat tika atzīta nepieciešamība atsvaidzināt apvienības sociāli ekonomiskās programmas idejas un piestrādāt pie to maksimāli iespējamas īstenošanas.

TB/LNNK sekretariāts tikšanās dalībniekus informēja, ka līdz šodienai pulksten 17.30 saņemti 42 biedru iesniegumi par izstāšanos no apvienības, arī piecu valdes locekļu: Ģirta Valda Kristovska, Guntara Krasta, Annas Seiles, Gunāra Laicāna un Janīnas Kursītes. Kopumā TB/LNNK ir ap 2100 biedru.

Paredzēts, ka 23. februārī notiks TB/LNNK domes sēde, kurā tiks precīzi definēti apvienības mērķi un uzdevumi tuvākajam laikam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu