Dima Bilans jau sestdien būs Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Preses foto

Jau šo sestdien, 16. februārī, «Arēnā «Rīga»» savus fanus atkal priecēs Krievijas popmūziķis Dima Bilans ar turnejas «Number One Fan» koncertu. Tā sākums plkst. 21.00, arēnas durvis tiks vērtas jau plkst. 19.00.

http://www.bilesuserviss.lv

Dima Bilans Rīgā atgriežas gan ar labi zināmām dziesmām, gan arī jauniem un vēl nedzirdētiem projektiem. Koncertā tiks izpildīta arī jaunākā Dimas Bilana kompozīcija «Gore zima», kas sasniegusi arī daudzu radio topu virsotnes Latvijā.

Jauno albumu «Number One Fan», kā vārdā nosaukta arī Dimas turneja, producējis pazīstamais producents un izpildītājs Timbaland. Timbaland ir pasaules mēroga zvaigžņu muzikālais producents. Viņa profesionālajā apgādībā ir Džastins Timberleiks un Nellija Furtado. Šo mākslinieku ierakstītie albumi Amerikā un Eiropā tiek strauji izpirkti, un Dimas Bilana albuma liktenis Eiropas mūzikas veikalu plauktos ir līdzīgs.

Jau iepriekš stāstījām par Dimas sasniegumiem un neskaitāmajiem apbalvojumiem. Arī nupat, mēneša sākumā, Dima kārtējo reizi saņēmis apbalvojumu, pārspējot neskaitāmus savas nozares pārstāvjus. Šoreiz ikgadējā Krievijas mūzikas apbalvošanas ceremonijā «Zolotaya dorozhka» Dima saņēmis divus apbalvojumus nominācijā «Gada albums» par «Vremia-reka» (2007) un nominācijā «Gada solists». Dima ar panākumiem aktīvi koncertē Krievijā un Austrumeiropas valstīs un ir kļuvis par vienu no pieprasītākajiem Krievijas mūziķiem.

Pagājušo reizi, kad Dima Bilans viesojās Latvijā (2007. gada 20. janvārī «Arēnā «Rīga»»), koncerts guva tik lielu fanu atsaucību, ka pēc pasākuma organizatori secināja: tas bija visplašāk apmeklētais Krievijas estrādes mākslinieka koncerts «Arēnas «Rīga»» vēsturē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu