Grasmanis un Ivanova pērn ar auto notriekuši divus jauniešus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Janvāra sākumā noslepkavotā uzņēmēja Ella Ivanova un viņas draugs koncertaģentūras «Queen Of Stage» direktors Ojārs Grasmanis pagājušā gada rudenī, braucot ar apvidus auto, uz gājēju pārejas notrieca divus jauniešus un aizbrauca no notikuma vietas, piektdien vēsta laikraksts «Čas».

Atsaucoties uz neoficiālu informāciju, laikrakstā rakstīts, ka avārija notikusi pagājušā gada 16. novembrī vēlu vakarā. Divus jauniešus, kuri šķērsoja gājēju pāreju 11. novembra krastmalā pie veikala «Maxima», notrieca apvidus auto un pameta notikuma vietu.

Kāda notikušā lieciniece, kas it kā esot Ivanovas paziņa, laikrakstam stāsta, ka Ivanova neilgi pēc notikušā Vecrīgā lūgusi aizvest viņu uz mājām, jo pati neesot bijusi spējīga vadīt auto. Savukārt Grasmanis izskatījis stipri iereibis.

Kāds cits notikušā aculiecinieks stāsta, ka tas bijis Ivanovas klīnikai piederošs apvidus auto. Tas noteikti bijis iesaistīts ceļu satiksmes negadījumā, jo tam bijis sasists priekšējais spārns un izsists stikls. Tomēr viņš nevar apgalvot, vai kāds no viņiem sēdējis pie auto stūres.

Nākamajā dienā Ivanova interesējusies, kas ticis izdarīts ar nolauzto automašīnas spoguli. Grasmanis Ivanovas paziņai esot stāstījis, ka šos pierādījumus izmetis kādā atkritumu tvertnē Rīgas centrā.

Laikraksts pieļauj iespēju, ka arī šī avārija varēja būt viens no iemesliem, kāpēc Grasmanis pametis valsti.

Policijā laikraksts noskaidrojis, ka šāda avārija ir reģistrēta. Par notikušo sākts kriminālprocess.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu