Mārtiņam Rītiņam jauns raidījums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Labvakar

Pazīstamais šefpavārs Mārtiņš Rītiņš un radošā apvienība «Labvakar» no 1. marta visiem LTV1 skatītājiem piedāvās jaunu raidījumu «Tīra manta».

Plānots, ka raidījumā tiks stāstīts par to, ko Latvijā var atrast un pēc tam atrast. «Un galvenais, vai šis «kaut kas» ir dabīgā vidē audzis un līdz ar to ir daudz veselīgāks,» stāsta raidījuma veidotāji.

Pirmajā raidījumā, kas būs skatāms 1. martā plkst. 10.30, Mārtiņš Rītiņš izzinās, kur atrodama Latvijā labākā vistas gaļa, kā arī parādīs, ar ko atšķiras buljons no kubiņiem un buljons no ekoloģiski tīrā vidē augušas vistas gaļas.

Protams, neiztikt arī bez receptēm - gan no Mārtiņa, gan parasto lauku cilvēku recepšu krājumiem. Raidījuma veidotāji sola arī interesantus faktus par vistu un vistas gaļu. Piemēram, vai zinājāt, ka mūsu senči vistas un olas sākuši ēst tikai pirms dažiem simtiem gadu? Cita lieta, ko izskaitļojis Mārtiņš - benzīntankos nopērkamajās sviestmaizēs vista maksā... 43 latus kilogramā! Jā, jā... arī par to visu tiks stāstīts raidījumā «Tīra manta».

Nākamajos raidījumos, kas LTV1 ēterā būs skatāmi sestdienu rītos plkst. 10.30, ik reizi tiks izvēlēts kāds pārtikas produkts, kas ne tikai tradicionāli tiek lietots uzturā Latvijā, bet vēl šodien atrodams lauku saimniecībās, kurās šos produktus ražo tāpat kā to darīja mūsu senči.

Izvēlieties «Tīru mantu», jo kas gan var būt labāks par to...?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu