Sekss ir radošs process!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no «Apollo» arhīva

Daži sievieti ļoti interesējoši jautājumi seksologam Artūram Šulcam.

— Kā lai sieviete delikāti pasaka, ka vīrietis viņu gultā pilnībā neapmierina?

— Vispirms jāpasaka, ka viņš ir visburvīgākais vīrietis…

— Bet viņš tam noticēs! Un vairs necentīsies, jo viņš taču ir vislabākais!

— Jāsaka: man ļoti gribas, lai tu izdari vēl to! Tu esi jauks, bet pilnai laimei man vajadzētu vēl to un to... Akcentam jābūt uz to konkrēto lietu, pieskārienu, ko sieviete gaida, nevis ka vīrietis ir slikts. Svarīgi, lai netiek teikti negatīvie vārdi, bet labie. Labais motivē.

— Bet, ja viņš patiešām nav spējīgs dot to, ko sieviete gaida? Ja viņš ir no tiem muļķiem, kuri ķiķina, ja sieviete ieņem, piemēram, jātnieces pozu?

— Tad jāiet pie speciālista.

— Vienkārša situācija — pārāk īss dzimumakts... Nu, ko tu viņam pateiksi, ja viņam tā ir?

— Vīrietis varbūt vispār nav dzirdējis par to, ka ir tāda lieta kā priekšspēle. Diemžēl vīrieši nereti iedomājas, ka tikai ar dzimumlocekli var kaut ko izdarīt. Citi veči stāstījuši, ka liels loceklis automātiski nodrošina sievietei baudu — kad sieviete jūt, ka viņā ieiet loceklis. Jā, tā ir bauda, bet ir vēl daudz citu.

Makstī nav jutīgo receptoru. Receptori ir klitorā. Tas ir vienīgais sievietes orgāns baudai. Vīrietim tāda nav. Loceklis kalpo čurāšanai, reprezentācijai un vēl nez kam, bet sievietei klitors ir tikai baudai. Arī orgasma nianses sievietei ir daudzveidīgākas nekā vīrietim. Vīrietis var to izdarīt — sagādāt sievietei divus trīs orgasmus vēl līdz locekļa ievadīšanai. Pēc tam sievietei jau būs vienalga, cik īss ir pats akts. Bauda jau ir gūta.

— Akts vairs tikai nosacīti vajadzīgs?

— Tā ir. Tas jāmāca, delikāti jāieaudzina, ka sekss ir radošs process. Un sievietei jāmāca vīrietis, piemēram, parādot, kā pati masturbē. Un prasot arī vīrietim to parādīt — līdzvērtīga rotaļa. Ir jāizjūt, jāredz un jāsaprot, kā otram TAS notiek. Ja neparāda, viņš nezina, kā vajag.

Intīmā psiholoģija jāmāca bērniem, kad viņi sāk interesēties par pretējo dzimumu. Vēlāk, protams, labi, ja gadās pieredzējis partneris. Tad jaunais vīrietis vai sieviete iegūst pieredzi, iemācās, kā pieskarties, kā noglāstīt muguru, kā skūpstīt...

Ja partneriem ir savstarpēja intīma saspēle, psiholoģiska tuvība, atklātība un uzticēšanās, visu var iemācīties kopā, ar baudu viens otru apmācot seksa gudrībās.

Ja vīrietis sievieti vai sieviete vīrieti nespēj iepriecināt, kad viņi ir apģērbti, tad arī, kad abi būs kaili, tas neizdosies!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu