Hītu Ledžeru aizvietos trīs aktieri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Kļuvuši zināmi kārtējie jaunumi par topošo Terija Giljama filmu «The Imaginarium of Doctor Parnassus», pie kuras darbs uz laiku tika pārtraukts Hīta Ledžera nāves dēļ.

Jau iepriekš plašsaziņas līdzekļi rakstīja, ka viņu it kā aizvietošot Džonijs Deps, taču aktiera aģenti šo informāciju noliedza. Interneta vietne «Ain't It Cool » ziņo, ka, pēc neoficiālas informācijas, Ledžeru aizvietošot nevis viens, bet uzreiz veseli trīs aktieri. Tie būšot Džonijs Deps, Kolins Farels un Džūda Lovs.

Saskaņā ar sižetu Ledžera varonis Tonijs dodas ceļojumā caur maģisko spoguli. Pēc aktiera Hīta Ledžera traģiskās nāves producenti un kolēģi nāca klajā ar ideju, ka varonis pēc iziešanas caur burvju spoguli varētu mainīt izskatu.

Spriežot pēc šīs informācijas, Giljams nolēmis ne tikai aizvietot aktieri, bet trīskāršot efektu, aizstājot viņu ar veseliem trim aktieriem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu