Metjū Makkonahijs negribēti uzzinājis sava gaidāmā bērna dzimumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: The Sun

Aktieris Metjū Makkonahijs un viņa draudzene Kamila Alvesa pret savu gribu uzzinājuši gaidāmā mazuļa dzimumu.

Lai arī Holivudas zvaigzne un brazīliešu modele bija skaidri likuši noprast, ka nevēlas zināt sava gaidāmā bērna dzimumu, pēdējās vizītes laikā mediķis netīšām izpļāpājies.

«Vizītes laikā stāstot par mazuli, ārsts lietoja apzīmējumu «viņš». Apzinoties savu kļūdu, mediķis centās attaisnoties, sakot, ka saka «viņš» par visiem gaidāmajiem mazuļiem, taču, kad Metjū pieprasīja teikt patiesību, ārsts atzinās, ka pārim būs dēliņš,» laikrakstam «The Star» stāsta kāda labi informēta persona.

Tagad, kad topošie vecāki zina bērna dzimumu, viņiem būs vienkāršāk iekārtot mazuļa istabu, ir pārliecināts pļāpīgais paziņa. Viņš apgalvo, ka Makkonahijs piešķīris Kamilai savu kredītkarti, uzticot viņai ne tikai gaidāmā mazuļa istabas, bet arī visas viņiem piederošās Malibu savrupmājas interjera dizainu.

38 gadus vecais Makkonahijs un 25 gadus vecā Alvesa iepazinās pirms vairāk nekā gada, un kopš tā laika viņi viens otram līdzās ir visu laiku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu