Plānotais «Linkin Park» koncerts atcelts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Preses foto

Koncertaģentūra «Baltic Entertainment Agency» (BEA) paziņojusi, ka sakarā ar starptautiska uzņēmuma krāpšanas mēģinājumu lielā apmērā plānotais «Linkin Park» koncerts 28. jūnijā «Skonto» stadionā tiek atcelts.

BEA valdes priekšsēdētājs Andris Gorbačovs atzīst: «Saceltās ažiotāžas dēļ par uzņēmumu, kurš mēģina apkrāpt «Linkin Park» fanus, secinām, ka aģentūra, ar kuru mums ir noslēgts līgums, patiesībā nav tiesīgi apstiprināt šo nu-metal izpildītāju koncertturnejas. Šeit mēs nevaram runāt par BEA darbinieku nekompetenci, bet gan drīzāk par viltus aģentūrām, kuras it kā pārstāv šos māksliniekus, tādā veidā graujot savu, partneru prestižu un arī koncertu apmeklētāju cerības.»

Mēģinot vēl glābt grimstošā kuģa pasažierus, BEA centās sadarboties ar Latvijas lielākajām un varenākajām koncertaģentūrām, taču, pēc pieredzējušu speciālistu teiktā, Latvijas šovbizness nav vēl gatavs «stadionu māksliniekiem», taču varbūtība, ka «Linkin Park» koncerts Latvijā kaut kad tiešām varētu notikt, ir ļoti iespējama.

«Mums «Linkin Park» koncerts nav tikai biznesa instruments, tāpēc īpaši skumji un sāpīgi ir noraudzīties, kā mirst tas, kas vēl nav tā īsti piedzimis, taču esam guvuši ne vien skarbu mācību, bet arī veselīgu pieredzi un draudzīgus kontaktus, kuri noteikti mums palīdzēs turpināt iesākto, jo «Linkin Park» ir tikai maza aisberga daļa no tā, ko plāno BEA komanda,» stāsta A. Gorbačovs.

info@bilesuparadize.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu