Elizabetei un Roberto iznācis debijas albums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Elizabete & Roberto

Roberto un Elizabete ir latviešu popkultūrai neraksturīgs starptautisks duets, kas apvieno karstās itāliešu asinis un latvietes lepno dabu. Pēc atsevišķi piedzīvotajiem šoviem «Dejo ar zvaigzni» un «Dziedi ar zvaigzni» abi tomēr sapratuši, ka vislabāk uz skatuves jūtas kopā — duetā «Elizabete & Roberto».

Ar savu temperamentu duetam izdevies pārsteigt un iegūt plašu klausītāju loku ne tikai Latvijā, bet visās Baltijas valstīs un arī Roberto dzimtajā Itālijā. Jaunieši bieži viesojušies Sardīnijā, sniedzot koncertus un piedaloties dažādos pasākumos. Interesi par kolorīto duetu izrādījuši arī Itālijas un Sardīnijas plašsaziņas līdzekļi, publicējot intervijas un rādot sižetus ar jaunajiem māksliniekiem («Radio2», «Caterpillar», «Radiolina» utt.), kā arī sniegtas intervijas dažādiem žurnāliem un avīzēm: «Io Donna», «Il Corriere della Sera», «La Nuova Sardegna», «L’Unione Sarda», «Qui Nord Sardegna» utt.

Jau ziņots, ka duets «Elizabete & Roberto» izveidojās 2004. gadā TV realitātes šovā «Talantu fabrika». Dziesmas savam repertuāram jaunieši komponē paši — Elizabete raksta mūziku, Roberto — vārdus. Dueta debijas albumā apkopotas 14melodiskas dziesmas. 

Īpaši veiksmīgs duetam bijis 2006. gads — «Elizabete & Roberto» uzstājušies kopā ar daudzām pasaules slavenībām: populārajā Tallinas Ziedu festivālā ar igauņu mūzikas leģendu Anni Veski un populāro Dave Benton un Ogrē kopā ar «Nazareth», «Smokie», «Viagra», «East 17» un krievu superzvaigznēm «Bi2».

Profesionālo skatuves pieredzi un aktiermeistarību šai laikā abi spodrinājuši gan populārā mūzikla «Robinsonu dārgumi» brīvdabas izrādēs visā Latvijā, gan mūziklā «Vestsaidas stāsts», kas ieguva nedalītas skatītāju un klausītāju simpātijas.

2007. gads duetu sadalīja pa citiem «zvaigžņu pāriem» — Roberto kopā ar pasaules un Eiropas kausu finālisti un Latvijas čempioni standartdejās Lauru Kosīti piedalījās  grandiozajā deju šovā  «Dejo ar zvaigzni», bet Elizabete pārī ar Latvijas Universitātes lektoru Henriju Buku-Vaivadu piedalījās TV3 šovā «Dziedi ar zvaigzni».

Neaizmirsīsim arī, ka 2007. gadā nacionālajā «Eirovīzijas» atlasē Roberto kopā ar «Bonaparti.lv» izcīnīja tiesības pārstāvēt Latviju «Eirovīzijas» finālšovā, kas pagājušajā gadā notika Somijā.

2008. gads abu mākslinieku radošajā dzīvē sācies erotiski— Visu mīlētāju jeb Svētā Valentīna dienā saldais pārītis piedalījās starptautiskajā izstādē «Erots 2008» Ķīpsalā, kur plašākai publikai prezentēja arī dažas dziesmas no sava debijas albuma.

Lai arī patlaban abi gatavojas katrs savam, nevis kopīgam iznācienam «Eirovīzijas» nacionālās atlases finālā Ventspilī, viņus vieno dueta debijas albums «Viva El Amor», kas no šodienas nopērkams visos Latvijas mūzikas veikalos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu