Agilera trako: viņas bērns nav populārs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: People

Runā, ka nesenā dusmu uzplūdā dziedātāja Kristīna Agilera atlaidusi pāris savus menedžerus, kā arī lauzusi līgumu ar konsultāciju uzņēmumu, raksta «The Sun».

Visa šī jezga sacelta tāpēc, ka īpašais žurnāla «People» izdevums, kurā publicētas ekskluzīvas Kristīnas Agileras, viņas vīra Džordana Bratmana un viņu pirmdzimtā dēla Maksa Līrona fotogrāfijas, netika pilnībā pārdots.

Runā, ka tika pārdoti vien 1,3 miljoni žurnāla eksemplāru, kas ir par 100 tūkstošiem mazāk, nekā tika plānots. Par ekskluzīvo fotosesiju Agilera no «People» saņēmusi 1,5 miljonus ASV dolāru.

Kāda labi informēta persona laikrakstam «The Sun» stāsta: «Agilerai sākās histērijas lēkme. Viņa apvainoja savus darbiniekus neizdarībā un nolēma, ka vairs nesadarboties ar savu sabiedrisko aģentūru «BWR», kā arī atlaida no darba savu menedžeri un asistentu.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu