Mariona Kotijāra: «11. septembra terora akti bija iestudēti»...

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Nesen «Oskaru» ieguvusī aktrise Mariona Kotijāra saņēmusi asu kritiku sakarā ar viņas komentāriem par 11. septembra terora aktiem.

Pirms gada aktrise sniedza interviju, kurā apšaubīja 11. septembra notikumus. «Uzskatu, ka mums melo par ļoti daudzām lietām,» teikusi Parīzē dzimusī 32 gadus vecā aktrise.

«Oskars» bija viena no daudzajām Kotijāras balvām, ko viņa saņēma par dziedātājas Edītes Piafas tēlojumu filmā «Dzīve rožainā gaismā».

Tagad aktrise gatavojas filmēties gangsterfilmā «Public Enemies» kopā ar Džoniju Depu.

Intervijā Francijas TV raidījumam «Paris Premiere» Kotijāra izsaka varbūtību, ka uzbrukumi Pasaules tirdzniecības centram bijuši iestudēti, lai izvairītos no dārgajiem to atjaunošanas darbiem. Aktrise atzīmējusi, ka daudzi citi torņi, kuros ietriekušās lidmašīnas, nav sabrukuši, kamēr Ņujorkas torņi sagruva dažās minūtēs.

Aktrise uzskata, ka torņu modernizēšanas darbi būtu izmaksājuši daudz vairāk nekā to nojaukšana. Aktrise apšaubījusi arī pirmā kosmonauta izcelšanos uz Mēness 1969. gadā: «Vai tiešām cilvēks ir pastaigājies pa Mēnesi? Esmu redzējusi neskaitāmas dokumentālās filmas par šo tēmu, un es patiešām par to šaubos. Jebkurā gadījumā es neticu visam, ko man saka valdības un televīzija.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu